ပေါက်ဆီ
အသားချက်နည်း
အထဲထည့်မည့်အသားအတွက် ကြိုက်နှစ်သက်ရာ ကြက်သား ဝက်သားကိုကြိတ်ပါ ပြီးလျှင် တရုတ်မဆလာ နှမ်းဆီမွှေး ကော်မှုန့် ကြက်သွန်ဖြူနုပ်နုပ်စင်း ကြက်သွန်မိတ် ပဲငံပြာရည် ကြာညို တို့ကိုနှံ့အောင်နယ်ပါ
အိုးထဲသို့ဆီပါတယ်ဆိုရုံထည့်ပြီးလှိမ့်ပါ အသားကျက်လျှင်ရပါပြီ ဝက်အူချောင်း(သို့) အသားချောင်းကို အနေတော်ပိုင်းဖြတ်ပြီးကြော်ပါ ကြက်ဥကိုပြုတ်ပြီး အခြမ်းခြပ်းပြီး၄ပိုင်းပိုင်းထားပါ
ပေါက်ဆီအပြင်အခွံအတွက်ပါဝင်ပစ္စည်းမျာ
ဂျုံဆန်ချိန်ခွက်၂ခွက််
Baking powderလက်ဖက်ရည်ဇွန်းဇွန်းဝက်
Yeastလက်ဖက်ရည်ဇွန်း၁ဇွန်း
သကြား ထမင်းစားဇွန်း၁ဇွန်း
ဆားအနည်းငယ်
ရေဆန်ချိန်ခွက်တဝက် (လိုတို့ပိုလျော့လုပ်ပါ)
ဆီလက်ဖကရည်ဇွန်း၂ဇွန်း
ရေနှင်ဆီမှလွဲ၍ ပါဝင်ပစ္စည်းများကို သမအောင်နယ်ပါ
ပြီးလျှင်ရေကိုနည်းနည်းချင်းထည့်ပါ ရေများလျှင် ဂျံုများပျော့ပြီးမုန့်သားပျက်တတ်ပါသည် ပြီးလျှင်ဆီထည့်ပါ
ဂျံုသားလေးချာမွေ့လာလျှင် မိနစ်၃၀လောက်နှပ်ထားပါပြီးလျှင် မိနစ် ၃၀လောက်နယ်ပေးပါ ဂျုံသားလေးချောမွေ့လာလျှင်လေလုံအောင်ဖုံးပြီး ၁နာရီထပ်နှပ်ထားပါ
နှပ်ပြီးလျှင် ၂ဆပွလာတဲ့အနေအထားရပါမယ် လက်နဲ့ထိုးကြည့်လို့ပြန်ကန်မလာဘူးဆိုရပါပြီ
ပြီးလျှင်ဂျုံကိုယူပြီးဖိပြီးအသာအယာလေထုတ်ပါ မနယ်ရတော့ပါဘူး
ဂျုံအခင်းပေါ်မှာ မကပ်အောင်ဂျံုမှုန့်လေးတွေဖြူးပြီး ကိုယ်လိုသလောက်အရွယ်အစားဂျုံလေးတွေပိုင်းဖြတ်ပါ
အပိုင်းလေးမိားကိုအလုံးလေးများဖြစ်အောင်လုံးပါ ဂျုံမှုန်းဖြူးပြီးဂျုံလှိမ့်တုံးဖြင့် အပြားလေးများဖြစ်အောင်ပြားပါ
ပြားပြားလေးဖြစ်သွားလျှင် အသားကြက်ဥ အသားချောင်း များထည့်ပါ
ပြီးလျှင် ပေါက်ဆီပုံလုံးပါ ပြီးလျှင် အောက်ခံစက္ကူကပ်ပြီးပေါင်အိုးထဲထည့်ပါ အောက်ခံပေါင်းအိုးထဲရေထည့်ပါ
ရှာလကာရည်၂စက်လောက်ရေထဲထည့်ပါ ပေါက်ဆီသားပိုဖြူစေပါတယ်
ပေါက်ဆီလေးများကိုပေါင်အိုးထဲထည့်လျှင်နည်းနည်းခွါထည့်ပါ ပွလာလျှင်တခုနှင့်တခုကပ်တတ်ပါသည် ပေါက်ဆီနှင့်အိုးအဖုံးကြား အဝတ်ပါးစလေးတခုခံထည့်ပါ အပေါ်မှရေကျလျှင်ပေါက်ဆီပေါ်တိုက်ရိုက်မကျစေရန်ပါ
၁၅-၂၀မိနစ် လောက်ဆို ပေါက်ဆီပူပူလေးရပါပြီ ချက်ချင်းမထုတ်သေးပဲ ၅-၁၀မိနစ်လောက်အိုးထဲမှနှပ်ထားပါ
ပြီးလျှင်အရသာပြီးပြည့်စုံပြီးသန့်ရှင်းလတ်ဆပ်သော ပေါက်ဆီပူပူကောင်းကောင်းလေးရပါပြီး

image

ပေါက်ဆီ
အသားချက်နည်း
အထဲထည့်မည့်အသားအတွက် ကြိုက်နှစ်သက်ရာ ကြက်သား ဝက်သားကိုကြိတ်ပါ ပြီးလျှင် တရုတ်မဆလာ နှမ်းဆီမွှေး ကော်မှုန့် ကြက်သွန်ဖြူနုပ်နုပ်စင်း ကြက်သွန်မိတ် ပဲငံပြာရည် ကြာညို တို့ကိုနှံ့အောင်နယ်ပါ
အိုးထဲသို့ဆီပါတယ်ဆိုရုံထည့်ပြီးလှိမ့်ပါ အသားကျက်လျှင်ရပါပြီ ဝက်အူချောင်း(သို့) အသားချောင်းကို အနေတော်ပိုင်းဖြတ်ပြီးကြော်ပါ ကြက်ဥကိုပြုတ်ပြီး အခြမ်းခြပ်းပြီး၄ပိုင်းပိုင်းထားပါ
ပေါက်ဆီအပြင်အခွံအတွက်ပါဝင်ပစ္စည်းမျာ
ဂျုံဆန်ချိန်ခွက်၂ခွက််
Baking powderလက်ဖက်ရည်ဇွန်းဇွန်းဝက်
Yeastလက်ဖက်ရည်ဇွန်း၁ဇွန်း
သကြား ထမင်းစားဇွန်း၁ဇွန်း
ဆားအနည်းငယ်
ရေဆန်ချိန်ခွက်တဝက် (လိုတို့ပိုလျော့လုပ်ပါ)
ဆီလက်ဖကရည်ဇွန်း၂ဇွန်း
ရေနှင်ဆီမှလွဲ၍ ပါဝင်ပစ္စည်းများကို သမအောင်နယ်ပါ
ပြီးလျှင်ရေကိုနည်းနည်းချင်းထည့်ပါ ရေများလျှင် ဂျံုများပျော့ပြီးမုန့်သားပျက်တတ်ပါသည် ပြီးလျှင်ဆီထည့်ပါ
ဂျံုသားလေးချာမွေ့လာလျှင် မိနစ်၃၀လောက်နှပ်ထားပါပြီးလျှင် မိနစ် ၃၀လောက်နယ်ပေးပါ ဂျုံသားလေးချောမွေ့လာလျှင်လေလုံအောင်ဖုံးပြီး ၁နာရီထပ်နှပ်ထားပါ
နှပ်ပြီးလျှင် ၂ဆပွလာတဲ့အနေအထားရပါမယ် လက်နဲ့ထိုးကြည့်လို့ပြန်ကန်မလာဘူးဆိုရပါပြီ
ပြီးလျှင်ဂျုံကိုယူပြီးဖိပြီးအသာအယာလေထုတ်ပါ မနယ်ရတော့ပါဘူး
ဂျုံအခင်းပေါ်မှာ မကပ်အောင်ဂျံုမှုန့်လေးတွေဖြူးပြီး ကိုယ်လိုသလောက်အရွယ်အစားဂျုံလေးတွေပိုင်းဖြတ်ပါ
အပိုင်းလေးမိားကိုအလုံးလေးများဖြစ်အောင်လုံးပါ ဂျုံမှုန်းဖြူးပြီးဂျုံလှိမ့်တုံးဖြင့် အပြားလေးများဖြစ်အောင်ပြားပါ
ပြားပြားလေးဖြစ်သွားလျှင် အသားကြက်ဥ အသားချောင်း များထည့်ပါ
ပြီးလျှင် ပေါက်ဆီပုံလုံးပါ ပြီးလျှင် အောက်ခံစက္ကူကပ်ပြီးပေါင်အိုးထဲထည့်ပါ အောက်ခံပေါင်းအိုးထဲရေထည့်ပါ
ရှာလကာရည်၂စက်လောက်ရေထဲထည့်ပါ ပေါက်ဆီသားပိုဖြူစေပါတယ်
ပေါက်ဆီလေးများကိုပေါင်အိုးထဲထည့်လျှင်နည်းနည်းခွါထည့်ပါ ပွလာလျှင်တခုနှင့်တခုကပ်တတ်ပါသည် ပေါက်ဆီနှင့်အိုးအဖုံးကြား အဝတ်ပါးစလေးတခုခံထည့်ပါ အပေါ်မှရေကျလျှင်ပေါက်ဆီပေါ်တိုက်ရိုက်မကျစေရန်ပါ
၁၅-၂၀မိနစ် လောက်ဆို ပေါက်ဆီပူပူလေးရပါပြီ ချက်ချင်းမထုတ်သေးပဲ ၅-၁၀မိနစ်လောက်အိုးထဲမှနှပ်ထားပါ
ပြီးလျှင်အရသာပြီးပြည့်စုံပြီးသန့်ရှင်းလတ်ဆပ်သော ပေါက်ဆီပူပူကောင်းကောင်းလေးရပါပြီး

image

ပေါက်ဆီ
အသားချက်နည်း
အထဲထည့်မည့်အသားအတွက် ကြိုက်နှစ်သက်ရာ ကြက်သား ဝက်သားကိုကြိတ်ပါ ပြီးလျှင် တရုတ်မဆလာ နှမ်းဆီမွှေး ကော်မှုန့် ကြက်သွန်ဖြူနုပ်နုပ်စင်း ကြက်သွန်မိတ် ပဲငံပြာရည် ကြာညို တို့ကိုနှံ့အောင်နယ်ပါ
အိုးထဲသို့ဆီပါတယ်ဆိုရုံထည့်ပြီးလှိမ့်ပါ အသားကျက်လျှင်ရပါပြီ ဝက်အူချောင်း(သို့) အသားချောင်းကို အနေတော်ပိုင်းဖြတ်ပြီးကြော်ပါ ကြက်ဥကိုပြုတ်ပြီး အခြမ်းခြပ်းပြီး၄ပိုင်းပိုင်းထားပါ
ပေါက်ဆီအပြင်အခွံအတွက်ပါဝင်ပစ္စည်းမျာ
ဂျုံဆန်ချိန်ခွက်၂ခွက််
Baking powderလက်ဖက်ရည်ဇွန်းဇွန်းဝက်
Yeastလက်ဖက်ရည်ဇွန်း၁ဇွန်း
သကြား ထမင်းစားဇွန်း၁ဇွန်း
ဆားအနည်းငယ်
ရေဆန်ချိန်ခွက်တဝက် (လိုတို့ပိုလျော့လုပ်ပါ)
ဆီလက်ဖကရည်ဇွန်း၂ဇွန်း
ရေနှင်ဆီမှလွဲ၍ ပါဝင်ပစ္စည်းများကို သမအောင်နယ်ပါ
ပြီးလျှင်ရေကိုနည်းနည်းချင်းထည့်ပါ ရေများလျှင် ဂျံုများပျော့ပြီးမုန့်သားပျက်တတ်ပါသည် ပြီးလျှင်ဆီထည့်ပါ
ဂျံုသားလေးချာမွေ့လာလျှင် မိနစ်၃၀လောက်နှပ်ထားပါပြီးလျှင် မိနစ် ၃၀လောက်နယ်ပေးပါ ဂျုံသားလေးချောမွေ့လာလျှင်လေလုံအောင်ဖုံးပြီး ၁နာရီထပ်နှပ်ထားပါ
နှပ်ပြီးလျှင် ၂ဆပွလာတဲ့အနေအထားရပါမယ် လက်နဲ့ထိုးကြည့်လို့ပြန်ကန်မလာဘူးဆိုရပါပြီ
ပြီးလျှင်ဂျုံကိုယူပြီးဖိပြီးအသာအယာလေထုတ်ပါ မနယ်ရတော့ပါဘူး
ဂျုံအခင်းပေါ်မှာ မကပ်အောင်ဂျံုမှုန့်လေးတွေဖြူးပြီး ကိုယ်လိုသလောက်အရွယ်အစားဂျုံလေးတွေပိုင်းဖြတ်ပါ
အပိုင်းလေးမိားကိုအလုံးလေးများဖြစ်အောင်လုံးပါ ဂျုံမှုန်းဖြူးပြီးဂျုံလှိမ့်တုံးဖြင့် အပြားလေးများဖြစ်အောင်ပြားပါ
ပြားပြားလေးဖြစ်သွားလျှင် အသားကြက်ဥ အသားချောင်း များထည့်ပါ
ပြီးလျှင် ပေါက်ဆီပုံလုံးပါ ပြီးလျှင် အောက်ခံစက္ကူကပ်ပြီးပေါင်အိုးထဲထည့်ပါ အောက်ခံပေါင်းအိုးထဲရေထည့်ပါ
ရှာလကာရည်၂စက်လောက်ရေထဲထည့်ပါ ပေါက်ဆီသားပိုဖြူစေပါတယ်
ပေါက်ဆီလေးများကိုပေါင်အိုးထဲထည့်လျှင်နည်းနည်းခွါထည့်ပါ ပွလာလျှင်တခုနှင့်တခုကပ်တတ်ပါသည် ပေါက်ဆီနှင့်အိုးအဖုံးကြား အဝတ်ပါးစလေးတခုခံထည့်ပါ အပေါ်မှရေကျလျှင်ပေါက်ဆီပေါ်တိုက်ရိုက်မကျစေရန်ပါ
၁၅-၂၀မိနစ် လောက်ဆို ပေါက်ဆီပူပူလေးရပါပြီ ချက်ချင်းမထုတ်သေးပဲ ၅-၁၀မိနစ်လောက်အိုးထဲမှနှပ်ထားပါ
ပြီးလျှင်အရသာပြီးပြည့်စုံပြီးသန့်ရှင်းလတ်ဆပ်သော ပေါက်ဆီပူပူကောင်းကောင်းလေးရပါပြီး

image

ပေါက်ဆီ
အသားချက်နည်း
အထဲထည့်မည့်အသားအတွက် ကြိုက်နှစ်သက်ရာ ကြက်သား ဝက်သားကိုကြိတ်ပါ ပြီးလျှင် တရုတ်မဆလာ နှမ်းဆီမွှေး ကော်မှုန့် ကြက်သွန်ဖြူနုပ်နုပ်စင်း ကြက်သွန်မိတ် ပဲငံပြာရည် ကြာညို တို့ကိုနှံ့အောင်နယ်ပါ
အိုးထဲသို့ဆီပါတယ်ဆိုရုံထည့်ပြီးလှိမ့်ပါ အသားကျက်လျှင်ရပါပြီ ဝက်အူချောင်း(သို့) အသားချောင်းကို အနေတော်ပိုင်းဖြတ်ပြီးကြော်ပါ ကြက်ဥကိုပြုတ်ပြီး အခြမ်းခြပ်းပြီး၄ပိုင်းပိုင်းထားပါ
ပေါက်ဆီအပြင်အခွံအတွက်ပါဝင်ပစ္စည်းမျာ
ဂျုံဆန်ချိန်ခွက်၂ခွက််
Baking powderလက်ဖက်ရည်ဇွန်းဇွန်းဝက်
Yeastလက်ဖက်ရည်ဇွန်း၁ဇွန်း
သကြား ထမင်းစားဇွန်း၁ဇွန်း
ဆားအနည်းငယ်
ရေဆန်ချိန်ခွက်တဝက် (လိုတို့ပိုလျော့လုပ်ပါ)
ဆီလက်ဖကရည်ဇွန်း၂ဇွန်း
ရေနှင်ဆီမှလွဲ၍ ပါဝင်ပစ္စည်းများကို သမအောင်နယ်ပါ
ပြီးလျှင်ရေကိုနည်းနည်းချင်းထည့်ပါ ရေများလျှင် ဂျံုများပျော့ပြီးမုန့်သားပျက်တတ်ပါသည် ပြီးလျှင်ဆီထည့်ပါ
ဂျံုသားလေးချာမွေ့လာလျှင် မိနစ်၃၀လောက်နှပ်ထားပါပြီးလျှင် မိနစ် ၃၀လောက်နယ်ပေးပါ ဂျုံသားလေးချောမွေ့လာလျှင်လေလုံအောင်ဖုံးပြီး ၁နာရီထပ်နှပ်ထားပါ
နှပ်ပြီးလျှင် ၂ဆပွလာတဲ့အနေအထားရပါမယ် လက်နဲ့ထိုးကြည့်လို့ပြန်ကန်မလာဘူးဆိုရပါပြီ
ပြီးလျှင်ဂျုံကိုယူပြီးဖိပြီးအသာအယာလေထုတ်ပါ မနယ်ရတော့ပါဘူး
ဂျုံအခင်းပေါ်မှာ မကပ်အောင်ဂျံုမှုန့်လေးတွေဖြူးပြီး ကိုယ်လိုသလောက်အရွယ်အစားဂျုံလေးတွေပိုင်းဖြတ်ပါ
အပိုင်းလေးမိားကိုအလုံးလေးများဖြစ်အောင်လုံးပါ ဂျုံမှုန်းဖြူးပြီးဂျုံလှိမ့်တုံးဖြင့် အပြားလေးများဖြစ်အောင်ပြားပါ
ပြားပြားလေးဖြစ်သွားလျှင် အသားကြက်ဥ အသားချောင်း များထည့်ပါ
ပြီးလျှင် ပေါက်ဆီပုံလုံးပါ ပြီးလျှင် အောက်ခံစက္ကူကပ်ပြီးပေါင်အိုးထဲထည့်ပါ အောက်ခံပေါင်းအိုးထဲရေထည့်ပါ
ရှာလကာရည်၂စက်လောက်ရေထဲထည့်ပါ ပေါက်ဆီသားပိုဖြူစေပါတယ်
ပေါက်ဆီလေးများကိုပေါင်အိုးထဲထည့်လျှင်နည်းနည်းခွါထည့်ပါ ပွလာလျှင်တခုနှင့်တခုကပ်တတ်ပါသည် ပေါက်ဆီနှင့်အိုးအဖုံးကြား အဝတ်ပါးစလေးတခုခံထည့်ပါ အပေါ်မှရေကျလျှင်ပေါက်ဆီပေါ်တိုက်ရိုက်မကျစေရန်ပါ
၁၅-၂၀မိနစ် လောက်ဆို ပေါက်ဆီပူပူလေးရပါပြီ ချက်ချင်းမထုတ်သေးပဲ ၅-၁၀မိနစ်လောက်အိုးထဲမှနှပ်ထားပါ
ပြီးလျှင်အရသာပြီးပြည့်စုံပြီးသန့်ရှင်းလတ်ဆပ်သော ပေါက်ဆီပူပူကောင်းကောင်းလေးရပါပြီး

image
image
image
image
3 d - Translate

#စက္ကူပန်းလေးတွေကိုပဲဆက်ချစ်နေပေးပါ

"ရနံ့မရွေးဘူးဆိုရင်တော့...
သစ်ခွပန်း၊ သဇင်ပန်းတို့လို့ မွှေးပျံ့တဲ့ရနံ့မရှိဘဲတန်ဖိုးမြှင့်မားတဲ့ပန်းအပြင်
သစ်ခွ၊သဇင်တို့နဲ့အပြိုင် အရောင်အသွေးအစမ်းနဲ့တစ်မူကွဲပြားခွဲထွက်နေတဲ့
စက္ကူပန်းလေးတွေကိုလည်း ခင်းဗျားတို့ချစ်လို့ရပါတယ်။"

တကယ်က ကျွန်တော်လည်းသိနေတာပဲလေ စက္ကူပန်းလေးတွေကိုချစ်ပေမယ့်
ဘယ်သူမှတော့ ခေါင်းပေါ်မပန်ချင်ကြဘူးမဟုတ်လား။
ချစ်တယ်ဆိုတဲ့ အနေထားဟာ ဟိုးအဝေးက တောင်တန်းပြာတွေကို ချစ်သလိုမျိုး
စိမ်းမြမြမြက်ခင်းကျယ်တစ်ခုကို ချစ်သလိုမျိုး...
ပုံစံမျိုးစုံနဲ့ လွှင့်မျောနေတဲ့ အဖြူရောင်တိမ်တိုက်တွေကို သဘောကျနှစ်သက်သလိုမျိုး
သူ့သဘာဝ သူ့အရှိတရား သူ့အလှတရားတွေကိုပဲ ချစ်တာပါ။

နောက်ပြီး......
တောင်တန်းတွေကို တောင်ခြေကကြည့်တာထပ် အဝေးပြေးလမ်းမပေါ်တွေကနေ
ကြည့်ရတာဟာ အင်မတန်မှကို နှစ်လိုဖွယ်ကောင်းလှတယ်။
ဘာလို့ဆို တစ်ချို့သောအရာတွေဟာ တကယ်နီးစပ်နေဖို့လောက်ထိမှမလိုတာ။

#aungsitt

image
3 d - Translate

Bicep workout
လက်မောင်းကြွက်သားကြီးထွားစေရန်
ဒါတွေလုပ်ပါ ကိုယ်က GYM မသွားနိုင်ဖူး အခြေအနေမပေးနိုင်ရင် ဒီလေ့ကျင့်ခန်းတွေကို တစ်နေ့ကို ၁၀ မိနစ်လောက် အချိန်ပေးလေ့ကျင့်ရင် မိမိလိုချင်တဲ့ရလဒ်ကိုရနိုင်မှာပါ။

3 d - Translate

Push Up
ယောကျာ်းတိုင်းလေ့ကျင့်ခန်းတစ်ခု မဖြစ်မနေလုပ်သင့်ပါတယ် ဒီ Video ထဲမှာ ရင်အုပ်ကြွက်သားMuscle တွေအတွက် အခြေခံ လေ့ကျင့်ခန်းဖြစ်တဲ့ ဒိုက်ထိုးတာကိုဘယ်လိုအခြေခံကျကျ လုပ်ရမလဲဆိုတာပြသထားပါတယ်။

ဟီးဟီး 🤭

#funny

image

တရားမဝင်အွန်လိုင်းလောင်းကစားနှင့် ငွေကြေးလိမ်လည်မှုလုပ်ငန်းများအား ဖော်ထုတ်အရေးယူခြင်းများဖြင့် တင်းတင်းကြပ်ကြပ် ပြတ်ပြတ်သားသား ဆောင်ရွက်သွားရန် နစကဥက္ကဋ္ဌမှာကြား

ဖေဖော်ဝါရီ ၄

တရားမဝင်အွန်လိုင်းလောင်းကစားနှင့် ငွေကြေးလိမ်လည်မှုလုပ်ငန်းများအား ဖော်ထုတ်အရေးယူခြင်းများဖြင့် တင်းတင်းကြပ်ကြပ် ပြတ်ပြတ်သားသားဖြင့် ကိုင်တွယ်ဆောင်ရွက်သွားကြရန် ယမန်နေ့က ကျင်းပသည့် ပြည်ထောင်စုအစိုးရအဖွဲ့ အစည်းအဝေးတွင် နိုင်ငံတော်စီမံအုပ်ချုပ်ရေးကောင်စီဥက္ကဋ္ဌ နိုင်ငံတော်ဝန်ကြီးချုပ် ဗိုလ်ချုပ်မှူးကြီး မင်းအောင်လှိုင်က မှာကြားလိုက်သည်။

နိုင်ငံတော်စီမံအုပ်ချုပ်ရေးကောင်စီဥက္ကဋ္ဌက တရားမဝင် အွန်လိုင်းလောင်းကစားနှင့် ငွေကြေးလိမ်လည်မှု(ကျားဖြန့်)ကို အကြောင်းပြု၍ နိုင်ငံတော်တွင် အခက်အခဲများဖြစ်ပေါ်ခဲ့ပြီး ထိထိရောက်ရောက် အရေးယူမှုများကို ဆောင်ရွက်ခဲ့ကြောင်း၊ နိုင်ငံတကာ၌လည်း ၎င်းကိစ္စနှင့်ပတ်သက်၍ အာရုံစိုက်မှုရှိလာကြောင်း၊ နိုင်ငံတော်အစိုးရအနေဖြင့် နိုင်ငံတကာနှင့်ပူးပေါင်း၍ ၎င်းဒုစရိုက်မှုနှိမ်နင်းရေးကို တက်ကြွကျယ်ပြန့်စွာဆောင်ရွက်နေကြောင်း ပြောသည်။

“တိုင်းဒေသကြီးနဲ့ ပြည်နယ်အလိုက်၊ သက်ဆိုင်ရာ နယ်မြေ‌တွေအလိုက် တာဝန်ရှိသူအဆင့်ဆင့်အနေနဲ့ မိမိတို့ဒေသ‌တွေအတွင်းမှာ တရားမဝင်အွန်လိုင်းလောင်းကစားနဲ့ ငွေကြေးလိမ်လည်မှုလုပ်ငန်း‌တွေ တခြားဒုစရိုက်လုပ်ငန်းတွေ မရှိစေဖို့နဲ့ မဖြစ်ပေါ်စေဖို့ ဖော်ထုတ်အရေးယူတာတွေကို တင်းတင်းကြပ်ကြပ် ပြတ်ပြတ်သားသားနဲ့ ကိုင်တွယ်ဆောင်ရွက်သွားကြဖို့ မဖြစ်မနေလိုအပ်ပါတယ်။” ဟု နိုင်ငံတော်စီမံအုပ်ချုပ်ရေးကောင်စီဥက္ကဋ္ဌက ပြောသည်။

နိုင်ငံတော်စီမံအုပ်ချုပ်ရေးကောင်စီဥက္ကဋ္ဌက ၎င်းအမှုများအပြင် မူးယစ်ဆေးဝါးကိစ္စများနှင့် အခြားဒုစရိုက်မှုများ၌ ပါဝင်ဆောင်ရွက်နေသူများအပြင် သက်ဆိုင်ရာ နယ်မြေအလိုက် တာဝန်ရှိသူများ ပတ်သက်နေမှုရှိပါက အားလုံးကို ထိရောက်စွာ အရေးယူဆောင်ရွက်သွားမည်ဖြစ်သဖြင့် အလေးထားလိုက်နာ ဆောင်ရွက်သွားရန်လိုကြောင်း ပြောကြာသည်။

#centralnewsnaypyitaw

image
3 d - Translate

Kagura Guide
K‌agura ကိုင်တတ်ရင် Mid မှာ ဘာကောင်လာလာအေးဆေးပဲနော် Immune Stun CC အကုန်ပါတဲ့ Hero
ကျွန်တော်လည်းလေ့ကျင့်နေဆဲပါ