ဘဲဥငံပြာရည်ချက်.
================
🔹အရင်ဆုံးဘဲဥကိုပြုတ်ပြီးအပ်ချည်လေးနှင့်နှစ်ခြမ်းခွဲပေးပါ
🔹ငရုပ်သီးအကြမ်းမှုန့်ကိုကြက်သွန်ဖြူများများလေးထည့်ထောင်းပေးပါ။ကြက်သွန်နီကနှစ်လုံးလောက်ပဲထည့်ထောင်းပေးပါအနှစ်ရအောင်
🔹အရင်ဆုံးဆီကိုမနည်းမများလေးထည့်ပြီးနနွင်းမှုန့်လေးထည့်၍ဆီသတ်ပေးပါ
🔹ဆီကျက်လာရင်ကြက်သွန်နဲ့ရောပြီးထောင်းထားတဲ့ငရုပ်သီးအကြမ်းမှုန့်ကိုထည့်ပြီးဆီသတ်ပါမယ်။
🔹ငရုတ်သီးဆီသတ်နေတဲ့အချိန်ဘဲဥကိုပါထည့်ပေးပါဘဲဥအနားလေးတင်းလာစေဖို့ပါ။ငရုတ်သီးဆီသတ်တာကျက်လာပြီဘဲဥအနားလေးတွေတင်းလာပြီဆိုရင်ငံပြာရည်လောင်းထည့်ပါမယ်၊အချိုမှုန့်ထည့်ပါမယ်။ပြီးရင်ဆက်ပြီးမွှေထားပေးပါမယ်။ငံပြာရည်အနံ့လေးမွှေးလာပြီဘဲဥလဲညိုရောင်သန်းပြီဆိုရင်ဆုံရည်လေး လောင်းထည့်ပြီးခမ်းတဲ့ထိမွှေပေးပါ။ဒါဆိုရင်ဘဲဥငံပြာရည်ချက်လေးရပါပြီ။
