ကြက်ကြောလုံး တုမ်ယမ်း ချက်နည်း......။😋
ကြက်ကြောလုံး ဝက်မှိုလုံး ဝက်ကြောလုံး ကိုယ်ကြိုက်တဲ့ အသားလုံးနဲ့ချက်လို့ရပါတယ်ရှင်
ချဥ်စပ်မွှေးလေးနဲ့ သောက်လို့အရမ်းကောင်းတဲ့ဟင်းရည်လေး
ချက်ရတာလည်းမြန်လည်းမြန် အရမ်းလွယ်တဲ့ဟင်းလေးပါ...
အရည်ကို ကိုယ်လိုသလောက်ထည့်ပြီးဆူအောင်တည်ပါ။
ပြီးရင် ကြက်သွန်နီ လေးစိတ်ကွဲ၊ ခရမ်းချဉ်သီး လေးစိတ်ကွဲ၊ ပဒဲကောနဲ့ စပါလင်လှီးထည့်၊ ရှောက်ဘီလူးရွက်ထည့်၊ တုန်ယမ်းခဲထည့်ပါ။ (မရှိရင်ဆားနဲ့ကြက်သားမုန့်ပဲထည့်ပါ။)
ရေဆူအောင်တည်ပြီး ကိုယ်ကြုက်တဲ့မှိုထည့်ပါ။
မှိုကျက်ခါနီးကြက်ကြောလုံးလေးတွေထည့်ပါ
အရသာအတွက် ငံပြာရည်ထည့်ပါ။
ပြီးရင်နိုစိမ်း သို့မဟုတ် အုန်းနို့ထည့်ပါ။
ထိုင်းငရုပ်သီးအနှစ် နန်းဖိစ်ဖောင် ရှိရင်ထည့်ပါရှင်
မရှိလို့မထည့်ရင်လည်းရပါတယ်ရှင်
ပြီးရင် ငရုပ်သီးအလှော်တောင့် သို့မဟုတ် ငရုပ်သီးစိမ် တောင့် ကြိုက်တာထည့်ပါ။
နောက်ဆုံး အရသာလေးမြည်းကြည့်ပြီး ရှမ်းနံနံနဲ့ ရှောက်ဘီလူးရွက်လေးခပ်ပေးပြီးရင် ရပါပြီးရှင့်....။
မီးပိတ်ပြီး ကိုယ်အချဉ်ကြိုက်သလောက် သံပုရာသီးညှစ်ထည့်ပြီး စားကောင်းတဲ့ ကြက်ကြောလုံး တုမ်ယမ်းလေး စားလို့ရပါပြီးရှင့်....။😋😋😋
ထမင်းလေးနဲ့စားလည်းကောင်း မာမားခေါက်ဆွဲလေးထည့်ပြုတ်လိုက်ရင်လည်းအရမ်းစားကောင်းပါတယ်






