2 w - Translate

#tattooideas

image
2 w - Translate

#tattooideas

image
2 w - Translate

#tattooideas

image
2 w - Translate

#tattooideas

image
image
image
image
image
2 w - Translate

◾️Online Customer Service - Yangon
Company: Easy Online Shopping
Salary Range: MMK 300,000 - 400,000
https://www.joimyanmar.com/job/detail/23618

◾️Graphic Designer - Yangon
Company: Easy Online Shopping
Salary Range: MMK 400,000 - 500,000
https://www.joimyanmar.com/job/detail/23617

◾️Sales & Marketing Specialist - Yangon
Company: Trust Force Myanmar
Salary Range: Negotiation
https://www.joimyanmar.com/job/detail/23616

image
2 w - Translate

◾️CCTV Checking Staff - Mandalay
Company: SP Bakery
Salary Range: MMK 200,000 - 300,000
https://www.joimyanmar.com/job/detail/23615

◾️Jr Accountant - Mandalay
Company: SP Bakery
Salary Range: MMK 300,000 - 400,000
https://www.joimyanmar.com/job/detail/23614

◾️လုံခြုံရေးခေါင်းဆောင် - Mandalay
Company: SP Bakery
Salary Range: MMK 300,000 - 400,000
https://www.joimyanmar.com/job/detail/23613

image

ညှ- ၊ပ်ပီးတော့မှ နော- င်တ ရ မိ သောအခါ

image

ကင်းမွန် အစာသွတ်ကြော်ပြုလုပ်နည်း

ကင်းမွန်ကို ကိုင်တွယ်ဆေးကြောထားပါ။
ကင်းမွန်ထဲကိုသွတ်မည့်အဆာအဖြစ် ကြက်သား၊၀က်သား၊ပုစွန်တို့ကို သုံးနိုင်ပါတယ်။
အဆာလုပ်မည့်အသားကို ရေဆေးသန့်စင်ပြီး ဆား၊
အချို မှုန့်နည်းနည်းစီထည့်ပါ။
ဂျင်းနဲ့ကြက်သွန်ဖြူ ထောင်းထည့်ပါ။
(အစပ်လိုချင်ရင် ငရုတ်သီးစိမ်းပါထည့်ပါ။)
ပြီးရင် အားလုံးရောပြီး ညက်နေအောင်နုတ်နုတ်စင်းပါ။
ပြီးရင် နှမ်းဆီမွှေးနည်းနည်းထည့်နယ်ပြီး
သန့်စင်ထားတဲ့ကင်းမွန်ကိုယ်လုံးထဲကို အစာတွေ
အပြည့်သိပ်ပါ။အကြော်-အိုးထဲကို အစာသွတ်ထားတဲ့
ကင်းမွန်တွေကိုအသာအယာလေးစီ ထည့်ပီးကြော်ပါ။

ကင်းမွန်အစာသွတ်ကြော်ကို ပန်းကန်ထဲစီထည့်ပြီး
နံနံပင်တို့နဲ့အလှဆင်နိုင်ပါတယ်။

image

Me - ၂၀ ပြည့်ရင် လုပ်ငန်းလု- ပ်မယ် မိဘတွေကိုပြည့်စုံအောင်ထားမယ်
Me at 20 - အမေ အအေးသောက်ချင်လို့ 500လောက်

image

ရေဘဝဲအိမ်ကြော် ခပ်စပ်စပ်လေး
ချက်ပြုတ်ရန်ကြာမြင့်ချိန် - (၃၅) မိနစ်

ရေဘဝဲ - (၂) ကောင်
ကြက်သွန်မြိတ် (အကြီး) - (၁) ချောင်း
ဂျင်း - စားပွဲတင်ဇွန်း (၂) ဇွန်း
ကိုရီးယားငရုတ်သီးအမှုန့် - စားပွဲတင်ဇွန်း (၃) ဇွန်း
ပဲငံပြာရည် - စားပွဲတင်ဇွန်း (၃) ဇွန်း
သကြား - စားပွဲတင်ဇွန်း (၁) ဇွန်း
ပြောင်းဖူးမှုန့်/ အာလူးမှုန့် - စားပွဲတင်ဇွန်း (၁) ဇွန်း
ဂျုံမှုန့် - အနည်းငယ်
သကြားရည် (Corn Syrup) - စားပွဲတင်ဇွန်း (၁) ဇွန်း
ဆီ - အနည်းငယ်
ငရုတ်ကောင်းမှုန့် - လက်ဖက်ရည်ဇွန်း (၁) ဇွန်း
ကြက်သွန်နီ - (၂) လုံး
ကြက်သွန်ဖြူ - (၇) မွှာ
ငရုတ်ပွ - (၁) တောင့်

ချက်ပြုတ်နည်း
၁) ပထမဆုံးအနေနဲ့ ရေဘဝဲတွေကိုသန့်ရှင်းရေးပြုလုပ်ပြီး ခေါင်းပိုင်းကိုကတ်ကြေးဖြင့် တစ်ဝက်ဖြတ်ပြီးမလိုအပ်သော အရာများကိုရှင်းပြစ်ပါ။ ပြီးရင်တော့ ရေဘဝဲတွေကိုဂျုံမှုန့်ဖြင့်နယ်ပြီး ရေဆေးချလိုက်ပါ။
၂) ရေပွက်ပွက်ဆူနေသောအိုးထဲကို ရေဘဝဲများထည့်ပြီး ခဏတဖြုတ်ပြုတ်ထားလိုက်ပါ။ ပြီးရင်ပြုတ်ထားရာကနေဆယ်ပြီး မျက်လုံးဖယ်ကာ လက်နှစ်ဆစ်လောက်လှီးလိုက်ပါ။
၃) ကြက်သွန်နီကိုခပ်ပါးပါးလေးလှီးပြီး ကြက်သွန်ဖြူနှင့်ဂျင်းတို့ကို နုတ်နုတ်စဉ်းထားပါ။ ငရုတ်ပွကို ခပ်ထူထူနဲ့ရှည်ရှည်လေးတစောင်းလှီးပါ။ ကြက်သွန်မြိတ်(အကြီး) ကိုလည်း လက်တစ်ဆစ်ခန့်လှီးထားပါ။
၄) ခွက်တစ်ခုထဲတွင် ကိုရီးယားငရုတ်သီးမှုန့်၊ ပဲငံပြာရည်၊ သကြား၊ ပြောင်းဖူးမှုန့်၊ သကြားရည်နှင့် ငရုတ်ကောင်းမှုန့်အနည်းငယ်တို့ထည့်ပြီးမွှေပါ။
၅) အိုးထဲဆီအနည်းငယ်ထည့်ပြီး အပူပေးထားပါ။ ပြီးလျှင် လှီးထားသောကြက်သွန်နီ၊ ကြက်သွန်ဖြူ၊ ကြက်သွန်မြိတ်၊ ဂျင်းနှင့် ငရုတ်သီးတို့ကို မီးအေးအေးဖြင့်ကြော်ပါ။ ပြီးလျှင်ရေဘဝဲများထည့်ပြီး ကြော်ပါ။ နောက်ဆုံးအနေနဲ့ ဖျော်စပ်ထားတဲ့ဆော့စ်ပါထည့်ပြီး သေချာကျက်တဲ့အထိ ချက်လိုက်ပါ။ ရေဘဝဲများကျက်သွားတဲ့အခါ ဆယ်ပြီးမိမိတို့ကြိုက်နှစ်သက်တဲ့ ပန်းကန်ထဲထည့်ပြီး သုံးဆောင်နိုင်ပါပြီ။

image