ပုဇွန်သခွားသီးသုပ်စပ်စပ်လေး
သခွားသီးရခိုင်သုပ်
သခွားသီးသုပ်အရည်ရွှဲရွှဲလေးကိုထမင်းဖြူလေးနဲ့စားအရမ်းကိုစားကောင်းပါတယ်
သခွားသီးကိုရေဆေးနှစ်ခြမ်းခွဲ အလယ်ကအစေ့လေးတွေထုပ်ပြီးခြစ်ထားပါ
နုနုလေးဆိုအစေ့ထုပ်စရာတောင်မလိုပါဘူး
ကြက်သွန်နီနှစ်လုံးလောက်ပါးပါလေးလှီးပြီးရေဆေးထား ပါ
ပုဇွန်လှော်ပြီးအခွံခွာထားပါ
ငပိမီးဖုတ်ထားပါ
ငရုပ်သီးစိမ်းကိုယ်အစပ်စားနိုင်သလောက်လှော်ထားပါ
ပြီးရင် ငပိနဲ့ငရုပ်သီးစိမ်းလေးရောထောင်းပါ
အရသာအတွက်လိုအပ်တဲ့ဆား အချိုမုန့် သို့မဟုတ်ကြက်သားမုန့်ကိုတခါတည်းထည့်ထောင်းပါတယ်
လှော်ထားတဲ့ပုဇွန်တဝက်လောက်ကိုလည်းရောထောင်းလိုက်ပါတယ်
ကျန်တဲ့တဝက်ကအကောင်လိုက်ထည့်ပါမယ်
ပြီးရင်ခြစ်ထားတဲ့သခွားသီးထဲ့ကိုထောင်းထားတာတွေထည့် ကြက်သွန်နီပါးပါလှီးထားတာနဲ့ပုဇွန်တွေထည့်ပြီးရာသုပ်ပါ
အချဥ်ကြိုက်ရင်သံပုရာသီးလေးညစ်ထည့်ပါ
နောက်ဆုံးအရသာလေးမြည်းပြီး ပင်စိမ်းလေးညှပ်ထည့်ပြီးရပါပြီရှင်
