အိမ်မှာစားဖို့ ကွေ့တီယိုသုပ် ဆော့စ်ရည် အလွယ်တကူ လုပ်နည်း....။
(နနည်းလုပ်နည်းနှင့် များများလုပ်နည်း ၂ နည်း)

ဒီနည်းက အိမ်မှာ နည်းနည်းပဲ လုပ်စားဖို့အတွက်ပါ......။
ပါဝင်ပစ္စည်းများ.......
* ပဲငံပြာရည်အနောက် - စားပွဲတင်ဇွန်း ၄ ဇွန်း
* ပဲငံပြာရည်အကြည် - စားပွဲတင်ဇွန်း ၃ ဇွန်း
* တောင်ပုံတံဆိပ် ပဲငံပြာရည်စိမ်း - စားပွဲတင်ဇွန်း ၃ ဇွန်း
* ခရုဆီ - စားပွဲတင်ဇွန်း ၃ ဇွန်း
* ရှာလကာရည် - စားပွဲတင်ဇွန်း ၃ ဇွန်း
* ရေသန့် - စားပွဲတင်ဇွန်း ၆ ဇွန်း
* ကြံသကာ (သကြားညို) - စားပွဲတင်ဇွန်း ၃ ဇွန်း
* အချိုမှုန့် - လဖက်ရည်ဇွန်း ၁/၄ ဇွန်း
* ပုစွန်ငပိ - လဘက်ရည်ဇွန်း ၁/၈ ဇွန်း
* ငရုတ်သီးမှုန့် - စားပွဲတင်ဇွန်း ၁/၂ ဇွန်း
(ဒီနည်းက မစပ်တဲ့အတွက် နောက်မှ ထပ်ထည့်နိုင်ပါတယ်)
* ငရုတ်ဆော့စ် (ငရုပ်ဆီ) - စားပွဲတင်ဇွန်း ၃ ဇွန်း
(တစ်ညသိပ်ထားရင် အရသာပိုပြီးပြည့်ဝလာမည်။)

ပြုလုပ်နည်း.........
* ခေါက်ဆွဲဖတ်သေးသေး ၁၀၀ ဂရမ်ကို ရေနွေးဖျောပါ။
ဝက်သားနဲ့ ကြိုက်နှစ်သက်ရာ ဟင်းသီးဟင်းရွက်တွေကို
လည်း ရေနွေးဖျောပါ။
* ကြက်သွန်ဖြူဆီချက်ထည့်ပြီး ခေါက်ဆွဲဖတ်တွေ မကပ်
အောင် သမအောင် နယ်ပါ။
* အသုပ်တစ်ပန်ကန်စာလျှင် အသင့်လုပ်ထားတဲ့ ဆော့စ်
စားပွဲတင်ဇွန်း ၄-၅ ဇွန်းလောက် ထည့်ပါ။
ဒါဆိုရင် သုံးဆောင်နိုင်ပါပြီး။

များများလုပ်ရန် နည်း.........
* အောက်ပါပစ္စည်းများအားလုံးကို ထည့်ပါ။
* ပဲငံပြာရည်အနောက် - ၁၆၀ ဂရမ်
* ပဲငံပြာရည်စိမ်း - ၁၄၀ ဂရမ်
* ပဲငံပြာရည်အကြည် - ၁၂၀ ဂရမ်
* ခရုဆီ - ၁၀၀ ဂရမ်
* ငရုတ်ဆော့စ် (ငရုပ်ဆီ) - ၁၂၀ ဂရမ်
* ရှာလကာရည် - ၁၂၀ ဂရမ်
* ကြံသကာ (သကြားညိုဟု လူသိများ) - ၄၀၀ ဂရမ်
* ငရုတ်သီးမှုန့် - ၁၀ ဂရမ်
(ဒီနည်းက မစပ်တဲ့အတွက် စားတဲ့အခါထပ်ထည့်နိုင်ပါတယ်)
* ပုစွန်ငပိ - ၅ ဂရမ်
* ရေသန့် - ၁၀၀၀

ပြုလုပ်နည်း..........
* အားလုံးကိုရောပြီး ဆူပွက်ရုံလေးပဲတည်ပြီး အအေးခံထားပါ။
* (၁ ည စိမ်ထားရင် အရသာ ပိုပြီးပြည့်ဝလာပါလိမ့်မယ်။)
* ခေါက်ဆွဲဖတ်၊ ဝက်သား၊ ငါးဖယ်လုံးတို့ကို ရေနွေးဖျောပါ။
* အသုပ် တစ်ပန်းကန်စာလျှင် ဆော့စ် စားပွဲတင်ဇွန်း
၄-၅ ဇွန်းထည့်ပါ။
* အရသာကို လိုအပ်သလို စိတ်ကြိုက် ထပ်ဖြည့်နိုင်ပါတယ်။

image

👉စက်သုံးဆီ(ရန်ကုန်)
Octane 92 - ၃၀၁၅ ကျပ်
Octane 95 - ၃၀၇၅ ကျ​ပ်
Diesel - ၂၆၃၅ ကျပ်
Premium Diesel - ၃၂၆၅ ကျပ်

ဖော်ပြပါ စျေးနှုန်းများမှာ အချိန်နှင့်နေရာအလိုက် အပြောင်းအလဲ ရှိနိုင်ပါတယ်။

👉အမေရိကန်ဒေါ်လာ
ဗဟိုဘဏ်စျေး- ၂၁၀၀ ကျပ်(ဝယ်)၊ ၂၁၁၀ ကျပ်(ရောင်း)
ပြင်ပပေါက်စျေး- ၄၄၀၀ ကျပ်(ဝယ်) ၄၄၈၀ ကျပ်(ရောင်း)

👉၁၆ ပဲရည် ရွှေတစ်ကျပ်သား
YGEA စျေး - ၅,၈၉၀,၀၀၀ ကျပ်
ပြင်ပပေါက်စျေး - ၇,၈၃၀,၀၀၀ ကျပ်
၁၅ ပဲရည်ပေါက်စျေး - ၇,၃၆၅,၀၀၀ ကျပ်

မန်ကျည်းရွက်သည် အံ့သြဖွယ်ကောင်းသော ဂုဏ်သတ္တိများစွာနှင့် ပြည့်စုံသည့် ရိုးရာဆေးဖက်ဝင်အပင်တစ်မျိုး ဖြစ်သည်။

၎င်းသည် ခန္ဓာကိုယ်အတွင်းပိုင်းမှ ကျန်းမာရေးကို ကူညီထောက်ပံ့ပေးသည့်အပြင် အသည်းတွင် စုဆောင်းထားသော အဆီများကို ဖယ်ရှားပေးခြင်း၊ ခန္ဓာကိုယ်ကို ပြန်လည်လန်းဆန်းစေခြင်းနှင့် ကိုယ်ခံအားစနစ်ကို အားကောင်းစေခြင်းစသည့် အကျိုးကျေးဇူးများကိုလည်း ပေးစွမ်းသည်။

မန်ကျည်းရွက်၏ ထင်ရှားသော အကျိုးကျေးဇူးများ......
*အားအင်တိုးစေပြီး မောပန်းနွမ်းနယ်မှုကို လျော့ချပေးခြင်း။
ခန္ဓာကိုယ်ကို လန်းဆန်းတက်ကြွစေသည်။
* သွေးအားကောင်းစေပြီး အသားအရေလှပစေခြင်း။
သွေးလည်ပတ်မှုကို အားကောင်းစေကာ အသားအရေကို
ကြည်လင်တောက်ပစေပါသည်။
* ပိုမိုကောင်းမွန်စွာ အိပ်ပျော်စေပြီး စိတ်ဖိစီးမှုလျှော့ချခြင်း။
စိတ်ကိုတည်ငြိမ်စေကာ စိတ်ဖိစီးမှုကို ပြေလျော့စေပြီး
အရည်အသွေးမြင့်မားသော အိပ်စက်ခြင်းကို မြှင့်တင်
ပေးသည်။
* အအေးမိခြင်းနှင့် အသက်ရှူလမ်းကြောင်းဆိုင်ရာ ပြဿနာ
များကို သက်သာစေခြင်း။
သလိပ်များကို ဖယ်ရှားပေးခြင်း၊ ချောင်းဆိုးခြင်းကို
လျှော့ချပေးခြင်းနှင့် အသက်ရှူရလွယ်ကူစေခြင်းတို့အ
တွက် ကူညီပေးသည်။
* အစာခြေစနစ်ကို မျှတစေခြင်း။
လေပွခြင်းနှင့် အစာမကြေခြင်းများကို လျှော့ချပေးကာ
အူလမ်းကြောင်းအတွင်းရှိ လေများကို ဖယ်ရှားပေးသည်။
* အဆိပ်အတောက်များကို ဖယ်ရှားခြင်း။
ခန္ဓာကိုယ်၏ သဘာဝအဆိပ်ထုတ်လုပ်မှု ယန္တရားကို
အားကောင်းစေပြီး အလုံးစုံကျန်းမာရေးကို ပိုမိုကောင်းမွန်
စေပါသည်။

ကျန်းမာရေးအတွက် ရိုးရှင်းသော ပြုတ်သောက်နည်း.....
* မန်ကျည်းရွက်အစိမ်းများကို ပြင်ဆင်ပါ -
မန်ကျည်းရွက်အစိမ်း လက်တစ်ဆုပ်စာခန့်ကို ယူပါ။
* ရေနှင့်ပြုတ်ပါ - အိုးတစ်လုံးထဲတွင် ရေ ၅၀၀ မီလီလီတာ
ထည့်ကာ ဆူအောင်တည်ပါ။
* ၁၀ မိနစ်ခန့် ပြုတ်ပါ - မန်ကျည်းရွက်များကို ထည့်ပြီး
၁၀ မိနစ်ခန့် မီးအေးအေးနဲ့ ပြုတ်ပါ။
* ပုံမှန်သောက်သုံးပါ - မနက်စာနှင့် ညစာစားပြီးနောက်
တစ်နေ့လျှင် နှစ်ကြိမ် သောက်သုံးပေးပါ။

အကြံပြုချက်.........
၇ ရက်ဆက်တိုက် သောက်သုံးသင့်ပြီး၊ ၃-၅ ရက်ခန့် အနားယူကာ ပြန်လည်စတင်သောက်သုံးနိုင်သည်။ သဘာဝနည်းအတိုင်း အဆိပ်ထုတ်ခြင်းနှင့် အသည်းကို အားဖြည့်ပေးခြင်းနည်းလမ်းကို ရှာဖွေနေပါက မန်ကျည်းရွက်သည် လျစ်လျူရှုမထားသင့်သော ကောင်းမွန်သည့် ရွေးချယ်မှုတစ်ခု ဖြစ်ပါသည်။

သင်၏ခန္ဓာကိုယ်က ကျေးဇူးတင်နေပါလိမ့်မယ်...!!!

image
23 w - Translate

၀က်ဆီ၊ ၀က်သားတွေ ကျွေးတာကခွေးလေးတွေကိုအမွှေးကျွတ်စေတယ် ဆိုတာအမှန်ပဲလား❔

သိပ္ပံနည်းကျ ဆေးစစ်ချက်တွေမှာတော့ ဒီအရာကိုအတည်ပြုထားခြင်းမရှိပါဘူး။

ဝက်ဆီ၊ ဝက်သား တို့ကြောင့် အမွေးကျွတ်တယ်လို့တိုက်ရိုက်ပြောလို့မရပေမယ့် သက်ဆိုင်မှုတော့ရှိနေပါတယ်။

ဆိုတော့ ဘာကြောင့်အမွှေးကျွတ်ရတာလဲဆိုရင် အဆီများတဲ့ အစားအစာတွေဟာ ဗီတာမင်နဲ့ သတ္ထုဓာတ် (Zinc - ဇင့် ) တွေကို စုပ်ယူမှု အားနည်းစေပါတယ်။

အဲ့ကနေ ဇင့်ဓာတ်ချို့တဲ့ တဲ့အခါမှာ အရေးပြားပြဿနာနဲ့ အမွှေးကျွတ်ခြင်းတို့ ဖြစ်ပေါ်ရခြင်းဖြစ်ပါတယ်။

ဒါကြောင့် အဆီဓာတ်များတဲ့ အစားအစာတွေကို ရေရှည်ကျွေးမိတဲ့အခါမှာ ခွေးလေးတွေက အရေပြားပြဿနာနဲ့ အမွှေးကျွတ်ခြင်း ပြဿနာတို့ကိုခံစားရခြင်းပဲဖြစ်ပါတယ်။

ဒါအပြင် ဓာတ်မတည့်ခြင်း၊ သန့်‌‌ရှင်းရေးပုံမှန်မလုပ်ပေးခြင်း၊ အဟာရပြည့်၀စွာ မစားသာက်ရတဲ့ အခါတွေမှာလည်း ခွေးလေးတွေမှာ အမွေးကျွတ်ချင်းပြဿနာကိုကြုံတွေ့ကြရပါတယ်။

ဒါဆိုရင် ခွေးလေးတွေ အမွှေးမကျွတ်အောင် ဘယ်လိုကာကွယ်ရမလဲဆိုတာ အကြမ်းဖျင်းသိသွားမယ်လို့ထင်ပါတယ်။
မင်္ဂလာရှိသော နေ့ရက်လေးဖြစ်ပါစေ။

23 w - Translate

ဝါဆိုလပြည့်နေ့ ရွှေတိဂုံစေတီတော် မြင်ကွင်း
ဒီကနေ့ကျရောက်တဲ့ ဝါဆိုလပြည့်နေ့မှာ မိုးလေကင်းလွတ်နေပြီး ရွှေတိဂုံစေတီတော်မှာ ဘုရားဖူးပြည်သူတွေနဲ့ အထူးစည်ကားနေပါတယ်။

မနက် ၁၀ နာရီကျော်တဲ့အထိ ဘုရားဖူးပြည်သူတွေ တဖွဲဖွဲရောက်ရှိလာပြီး အရင်က လူသိမများတဲ့ ရင်ပြင်တော် အင်္ဂါထောင့်ရှိ ရှင်မကွဲဘုရားမှာလည်း ဘုရားဖူးပြည်သူတွေ အများအပြား လာရောက်ခဲ့ပါတယ်။

#ရွှေတိဂုံ #ဝါဆိုလပြည့် #ဓမ္မစကြာနေ့ #ဘုရားဖူး

image
image
image

ငရုတ်ချဉ်,ကြက်သွန်ချဉ်,ဘိတ်ချဥ်
********************************
ကျမအိမ်မှာ အဆင်သင့် အမြဲ လုပ်ထားတတ်တဲ့
အိမ်လုပ်ချဉ်လေးတွေကို စားချင်တဲ့သူများအတွက်
လုပ်နည်းလေး တင်ပေးလိုက်ပါတယ်နော်။
🌶🌶🌶🌶🌶
ပါဝင် ပစ္စည်းများ
**************
၁။ ကြက်သွန်ဖြူ ဥတစ်လုံး ( အခွံနွှာထားပါ )
၂။ ငရုတ်တောင့်ရှည် ( ခပ်ထူထူ လှီးထားပါ )
၃။ ရှာလကာရည်
၄။ ငံပြာရည်
၅။ ဟင်းခပ်မှုန့် ( မထည့်လဲရ )

ပထမဆုံး
ရှာလကာရည်, ငံပြာရည်, ဟင်းခပ်မှုန့်တို့ကို
ပန်းကန်လုံး တစ်လုံးထဲ ထည့်ပြီး
မိမိ စိတ်ကြိုက် အရသာ အချို အငံ စပ်လိုက်ပါ။

ဟင်းခပ်မှုန့်ကတော့
မိမိ အကြိုက် အနည်း အများ ထည့်ပါ။
( မကြိုက်သူများ မထည့်ရင်လဲ ရပါတယ်။ )
ကျမကတော့ ဟင်းခပ်မှုန့် ထည့်ပါတယ်။
ဟင်းခပ်မှုန့် ပါရင် အရသာ ပိုကောင်းရုံမျှမက
အချဉ်ဓါတ် ထိန်းပြီးသားဖြစ်လို့ပါ။

ပီးတော့မှ ငရုတ်, ကြက်သွန် ထည့်ထားတဲ့ ပုလင်းထဲ
ကန်တော့လေးနဲ့ လောင်းထည့်လိုက်ရုံပါပဲ။

၎င်းနောက် ဖန်ပုလင်းကို လေလုံအောင် ပိတ်ထားပါ။

၃ ရက်ဆိုရင် စ စားလို့ရပါပြီ။
ချဉ်ချဉ်လေး စားချင်ရင်တော့ တစ်ပတ်ထိ ထားပါ။

မိမိ စိတ်ကြိုက် အချဉ်အရသာ ရပြီ ဆိုရင်တော့
ရေခဲသေတ္တာထဲ ထည့်သိမ်းထားပါ။

ငရုတ်ချဉ်, ကြက်သွန်ချဉ် က
ကြာလေ အချဉ်စူးလေ ဖြစ်တာမို့
ဆယ်ရက်စာလောက်ပဲ လုပ်စားတာက ပို ကောင်းပါတယ်။
လုပ်ရတာလည်း လွယ်ကူ လှတာမို့ ကုန်ခါနီးမှ
အချဉ် အသစ်တည်တာ ပို အဆင်ပြေပါတယ်။

ငရုတ်ချဉ်, ကြက်သွန်ချဉ်လေး
မိမိ အိမ်မှာ အဆင်သင့်ရှိနေရင်
ထမင်းပေါင်း,ထမင်းကြော်,
ကြာဇံကြော်, ခေါက်ဆွဲကြော်, ကြေးအိုး,
ကြက်ကင် , အသားလုံးကြော် စသဖြင့်
ဘာပဲ လုပ်စားစား အိမ်လုပ်ချဉ်လေးနဲ့
အဆင်သင့် တွဲဖက် စားသုံးရုံပါပဲ။

Hot Pot နဲ့ စားရင်တော့
ခု စိမ်ထားတဲ့ အိမ်လုပ်ချဉ် ထဲကို
သကြား ထပ်ထည့်ပီး စားပါတယ်။

ကျမကတော့ အရောင်ပါတဲ့ အချဉ်တွေထက်
အိမ်လုပ်ချဉ်ကို ပိုကြိုက်ပါတယ်။
ကြက်သွန်ဖြူကလဲ လူနဲ့ တည့်ပါတယ်။

ကော်ဗူးနဲ့ စိမ်တဲ့အခါ
ကြာရင် ကော်နံ့ ထွက်တတ်တာမို့
ဖန်ပုလင်းနဲ့ စိမ်တာက ပိုကောင်းပါတယ်။

ခုလို စိမ်ထားတော့
ကြက်သွန်ဖြူနဲ့ ငရုတ်သီး ထဲကို
အချဉ် အချို အငံ အရသာလေးများ
စိမ့်ဝင်နေပီး ပို စားကောင်းစေပါတယ်။

ကင်းမွန် ငံပြာရည် ထည့်ထည့်,
ဗမာငံပြာရည် ထည့်ထည့် ရပါတယ်။

ရေ မရောရပါဘူး။

သက်သက်လွတ်သမားများကတော့
ဆားနဲ့ စိမ်လို့ ရပေမယ့်လည်း
ဆား နဲ့ အချဉ်စိမ်ရင် အချဉ်စူးလွန်းတာကြောင့်
ကင်းမွန် ငံပြာရည်နဲ့ အချဉ်စိမ်တာက ပိုစားကောင်းပါတယ်။
🌶🌶🌶🌶🌶🌶
ငရုတ်ချဉ်ကတော့
အစပ်ချည်းပဲ သီးသန့်စားလိုသူများအတွက်ပါ။
ငရုတ်သီးစိမ်း ထက်စာရင်
ငရုတ်တောင့်ရှည်က ပိုစားကောင်းပါတယ်။
💖💖💖💖💖💖💖
ကြက်သွန်ချဉ်ကတော့
အစပ် မစားနိုင်ပဲ ကြက်သွန်ချဉ် သီးသန့်စားလိုသူများအတွက်ပါ။
တရုတ်ကြက်သွန်ဖြူထက်
ချိုတဲ့ ဥတစ်လုံး ကြက်သွန်ဖြူက ပိုစားကောင်းပါတယ်။
ဥတစ်လုံး ကြက်သွန်ဖြူမရှိရင်လည်း
မြန်မာကြက်သွန်ဖြူနဲ့ လုပ်လို့ရပါတယ်။
,. ..............................................
(လွယ်ပါတယ်ကျွန်တော်ကတော့ရေကျက်အေးနဲ့ဆားပဲသုံးတယ်၊ကြက်သွန်ဖြူ+နီ+ငြုပ်သီးကိုယ့်ဘာသာစိမ်စားတယ်၊ပုတ်မသွားဘူးလုံးဝမာကြွပ်နေရောပဲ တခါတလေပန်းဂေါ်ဖီပွင့်လည်းဆားစိမ်တာပဲမပုတ်မရိဘူး၊ရက်သတ္တပါတ်လောက်ဆိုစားလို့ရပြီ။*
💝💝💝💝💝💝💝💝💝
ငရုတ် ကြက်သွန်ချဉ်ကတော့
အစပ် နဲ့ ကြက်သွန် ၂ မျိုး တွဲဖက်စားလိုသူများအတွက်ပါ။
ငရုတ် ကြက်သွန်ချဉ် တစ်ပုလင်း စိမ်ထားရင်တော့
ငရုတ်ချဉ် ကိုက်စားလိုက်
ကြက်သွန်ချဉ် ကိုက်စားလိုက်နဲ့
အိမ်ရှင်မများအတွက် အဆင် အပြေဆုံးပါပဲ။

ကျမအိမ်မှာတော့ အိမ်လုပ်ချဉ် စိမ်ထားရင်
အချဉ်လွန်သွားမှာကို မစိုးရိမ်ရပါဘူး။
စ ချဉ်ပြီဆိုတာနဲ့ တစ်အိမ်သားလုံး အားပေးကြတာ
ပြိုက်ခနဲ ကုန်သွားတတ်တာမို့ အလျှင်မှီအောင်ပဲ
အိမ်လုပ်ချဉ် အသစ်ကို ထပ်ကြိုလုပ်ထားရပါတော့တယ်။

ကျေးဇူးပါရှင့်

အိမ်ရှင်မတို့အတွက် ဘိတ်ချဉ်ပြုလုပ်နည်း

ဘိတ်ချဉ်
****************
၁။ ကြက်သွန်ဖြူ ဥတစ်လုံး
၂။ ငရုတ်သီးစိမ်း
၃။ ရှာလကာရည်
၄။ ငံပြာရည်
၅။ ဟင်းခပ်မှုန့်
အားလုံးရောပီး စိမ်ထားရုံပါပဲ။

💖💖💖💖💖💖

image
23 w - Translate

ကျောက်တော်၊ မြောက်ဦးနှင့် ဘူးသီးတောင်တို့တွင် မိုးသည်းထန်ပြီး ရေကြီး
ရခိုင်ပြည်နယ်က ကျောက်တော်၊ မြောက်ဦးနဲ့ ဘူးသီးတောင်မြို့နယ် ၃ ခုမှာ ဇူလိုင် ၇ ရက်ကစပြီး မိုးသည်းထန်စွာ ရွာသွန်းမှုတွေကြောင့် ရေကြီးမှုတွေ ဖြစ်နေတယ်လို့ ဒေသခံတွေက ပြောပါတယ်။
ကျောက်တော်မြို့နယ်ရှိ သရက်တပင်၊ ကျောက်တလုံး၊ ညောင်ချောင်း၊ စပါးဆိပ်၊ မဟာမုနိ စတဲ့ကျေးရွာတွေနဲ့ မြောက်ဦးမြို့နယ် ကျောက်ကျပ်၊ စေတီတောင်၊ တောင်ဦး စတဲ့ကျေးရွာတွေမှာ ရေကြီးနေပြီး ဒေသခံတချို့ကို ဘေးလွတ်ရာ ရွှေ့ပြောင်းထားကြရတယ်လို့ ကျောက်တော်ဒေသခံတယောက်က ပြောပါတယ်။

image
image
image
23 w - Translate

ဝါဆိုလပြည့်နေ့ ရွှေတိဂုံစေတီတော် မြင်ကွင်း (ဓာတ်ပုံ)
DVB

ဒီကနေ့ကျရောက်တဲ့ ဝါဆိုလပြည့်နေ့မှာ မိုးလေကင်းလွတ်နေပြီး ရွှေတိဂုံစေတီတော်မှာ ဘုရားဖူးပြည်သူတွေနဲ့ အထူးစည်ကားနေပါတယ်။

မနက် ၁၀ နာရီကျော်တဲ့အထိ ဘုရားဖူးပြည်သူတွေ တဖွဲဖွဲရောက်ရှိလာပြီး အရင်က လူသိမများတဲ့ ရင်ပြင်တော် အင်္ဂါထောင့်ရှိ ရှင်မကွဲဘုရားမှာလည်း ဘုရားဖူးပြည်သူတွေ အများအပြား လာရောက်ခဲ့ပါတယ်။

#ရွှေတိဂုံ #ဝါဆိုလပြည့် #ဓမ္မစကြာနေ့ #ဘုရားဖူး

image
image
image