8 ပတ် - ဘာသာပြန်ပါ။

Mix tattoo designs

image
8 ပတ် - ဘာသာပြန်ပါ။

Mix tattoo designs

image
8 ပတ် - ဘာသာပြန်ပါ။

Mix tattoo designs

image
8 ပတ် - ဘာသာပြန်ပါ။

Mix tattoo designs

image
image
image
image
image
8 ပတ် - ဘာသာပြန်ပါ။

◾️M&E Engineer - Yangon
Company: KBTC Group of Companies Limited
Salary Range: Negotiation
https://www.joimyanmar.com/job/detail/23765

◾️Storekeeper - Yangon
Company: Synergy Plus Co.,Ltd
Salary Range: Negotiation
https://www.joimyanmar.com/job/detail/23764

◾️Warehouse Assistant - Yangon
Company: Urban Packaging Myanmar
Salary Range: MMK 300,000 - 400,000
https://www.joimyanmar.com/job/detail/23763

image
8 ပတ် - ဘာသာပြန်ပါ။

◾️Accountant - Yangon
Company: Global World Insurance Co., Ltd.
Salary Range: MMK 500,000 - 600,000
https://www.joimyanmar.com/job/detail/23762

◾️Junior Auditor - Yangon
Company: Myanmar Enterprise Solutions Co., Ltd.
Salary Range: Negotiation
https://www.joimyanmar.com/job/detail/23761

◾️Senior Auditor - Yangon
Company: Myanmar Enterprise Solutions Co., Ltd.
Salary Range: Negotiation
https://www.joimyanmar.com/job/detail/23760

image
8 ပတ် - ဘာသာပြန်ပါ။

◾️Assistant Manager - Yangon
Company: Felicity Solar Myanmar
Salary Range: Negotiation
https://www.joimyanmar.com/job/detail/23759

◾️HR & Admin Executive - Yangon
Company: Global MPK Group
Salary Range: Negotiation
https://www.joimyanmar.com/job/detail/23758

◾️Jr Process Executive - Mandalay
Company: RG Logistics Co., Ltd
Salary Range: Negotiation
https://www.joimyanmar.com/job/detail/23757

image

မြန်မာမလေး ပါရှင့်

ကံ တ ရာ: ကသင့်ကို သံပုရာသီးပေးလာတဲ့အခါ
Te- quila နဲ့ရောသော- ၊က်လိုက်ပါ 👍

image
8 ပတ် - ဘာသာပြန်ပါ။

အလွယ်တကူ နန်းကြီးသုပ်လုပ်နည်း

လိုအပ်တဲ့ ပါဝင်ပစ္စည်းတွေကတော့

-နန်းကြီးဖက်
-ကြက်သား
- ငါးငံပြာရည်
-ကြက်သားမှုန့်၊
-ဆနွင်း၊
-ငရုတ်သီးအရောင်တင်မှုန့်
-ကြက်သွန်ဖြူ
-ကြက်သွန်နီ၊
-ဂျင်း
-ဆီ
-သစ်ဂျပိုးခေါက်
-ကရဝေးရွက်
-ရေ အနည်းငယ်
-ပဲမှုန့် (အကျက်မှုန့်)
-ပြုတ်ထားသော ကြက်ဥခြမ်း
-နံနံပင်
-သံပုရာသီး

ကြက်သား ကို အတုံးသေးသေးလေးတွေတုံးပြီး “မြန်မာ့အကြိုက်” ငါးငံပြာရည်၊ ကြက်သားမှုန့်၊ ဆနွင်း၊ ငရုတ်သီးအရောင်တင်မှုန့် တို့ဖြင့်
အရသာဝင်အောင်နယ်ထားပါ။
ကြက်သွန်ဖြူ၊ကြက်သွန်နီ၊ဂျင်းတို့ကိုကြိတ်ထားပါ။

ဒယ်အိုးထဲတွင်ဆီပူအောင်တည်ပါ။

ဆီပူလာလျှင် ကြိတ်ထားသော (ကြက်သွန်ဖြူ၊ကြက်သွန်နီ၊ဂျင်း)၊ သစ်ဂျပိုးခေါက်၊ ကရဝေးရွက် တို့ကို မီးအေးအေးဖြင့် မွှေးလာသည်အထိ ဆီသပ်ပါ ။
ဆီသပ်ထား တဲ့အနံ့မွှေးလာလျှင် ငရုတ်သီးအရောင်တင်မှုန့် ထည့်၍ ဆီသပ်ပါ။
ထိုနောက်ကြက်သား နှင့် ရေ အနည်းငယ် ထည့်ပြီး ၂မိနစ်ခန့် တည်ထားပေးပြီး မီးပိတ်လိုက်ပါ။

ကြက်သားဆီသပ်တာ ရရင်တော့ နန်းကြီးသုပ် စတင်သုပ်လို့ရပါပြီ 🤤

ပန်းကန်းတစ်ခုထဲ နန်းကြီးခေါက်ဆွဲ (လက်တဆုတ်စာ)၊
ပဲမှုန့် (စားပွဲတင်ဇွန်း ၁ ဇွန်း)၊
မြန်မာ့အကြိုက် ငါးငံပြာရည် (လက်ဖက်ရည် ဇွန်း ၁ ဇွန်း)၊
ဆီသပ်ထားသောကြက်သား၊
ငရုတ်သီးအရောင်တင်မှုန့် တို့ကို ထည့်ပြီး သမအောင် ရောမွှေပေးပါ။

အရသာရှိသော နန်းကြီးသုပ်ကို အအီပြေစေရန် ကြက်ဥပြုတ်၊ နံနံပင်၊ အကွင်းလိုက်လှီးထားသော ကြက်သွန်နီ၊ သံပုရာသီးအစိပ် တို့ဖြင့်တွဲဖက် စားသုံးနိုင်ပါသည်။
အပေါ့အငံ အတွက်လည်း မြန်မာ့အကြိုက် ငါးငံပြာရည် နှင့် ဟင်းရည်တို့ နှင့် တွဲဖက်စားသုံးနိုင်ပါသေးတယ် ❤️

ရာသီဥတု ကူးပြောင်းခါစ ရာသီတုပ်ကွေးဒဏ်တွေ ကြံကြံခံ ဖို့ မနက်စာ မှန်မှန်စားဖို့ မမေ့ပါနဲ့နော်🥰

image