Discover postsExplore captivating content and diverse perspectives on our Discover page. Uncover fresh ideas and engage in meaningful conversations
ရှယ် ရေချိုပုဇွန်ထုတိကြီးဆီပြန် ချက် 🦐
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
1. ပထမဦးဆုံး ပုဇွန်ထုတ်ကို ဦးခေါင်းအခွံခွါ အညစ်အကြေးအိတ် ကို ပုဇွန်ဆီအနှစ်တွေမပေါက်အောင် အသာလေးခွါထုတိပါ
2. ကိုယ်ထည်အခွံခွါ ပီး အမြီးအဖျားလေးပဲချန်ထားပါ
3. ပုဇွန်လက်တံရှည်တွေ ဖြုတ်ပေးပါ
4. သံပုရာသီးလေး အနည်းငယ်ညှစ်ပေးပီး ပုဇွန်
ကို ပွတ်ပေးပါ ဒါမှ ပုဇွန်ထုတ်က မွှေးပီး ချက်ရင် အရောင်လေးလှပါတယ်
5. ဆားအနည်းငယ် နဲ့ ဆနွင်းလေး နည်းနည်းလေး ထည့်ပီး ၅ မိနစ်လောက် အရသာလေးဝင်အောင် နှပ်ထားပေးပါ
6. ကြက်သွန်အဖြူအနီ ကြိတ်ထားတာလေးကို ဆီလေးထည့် ပီး ဆနွင်းအနည်းငယ် ၊ အရောင်တင်မှုန့်အနည်းငယ် ထည့်ပီး မွှေးလာအောင်ဆီသတ်ပါ
7. ကြက်သွန်မွှေးလာရင် ခရမ်းချဉ်သီး အလုံးကြီး ၂ လုံးကို ပါးပါးလှိးပီး ကြေနေအောင်ထည့်ပီး လုံးချက်ပါ ၊ ပုဇွန်ငံပြာရည် အနည်းငယ် ထည့်ချက်ပါတယ် ပိုစားေကာင်းပါတယ်၊ခရမ်းချဉ်သီး အနှစ် ရပီဆိုရင် စောက နှပ်ထားတဲ့ ပုဇွန်ထုတိကို ထည့်လုံးပါ
8. ပုဇွန်ထုတိ အသားလေးတင်းသွားရင် ရေအနည်းငယ် ရေနွေးကြမ်းသောက် ပုဂံလုံး တလုံးစာထည်.ပီး အဖုံးလေး ခဏအုပ်ပေးပါ
9. ရေလေးခနိးပီး ဆီပြန်လာရင် နံနံပင် ၊ ငရုတ်သီးစိမ်းအုပ်ပီးမီးဖိုပေါ်က ချလို့ရပါပီ
❤️ အရမ်းကို မှ စားကောင်းတဲ့ ရှယ်ရေချိုပုဇွန်ထုတိဆီပြန်ဟင်းလေးရပီပေါ့ ❤️
ဘယ်လောက်စားစားဝိတ်မတက်ပဲ အဆီရှယ်ကျမယ့်
ဝိတ်ချညစာ အသီးအရွက်ဟင်းရည်ပူပူလေးများ🥬🌶️🥦🍗🌽
အားလုံးဘဲ ကျန်းမာပြီးသက်ရှည်ကြပါစေ🙏
#foodblogger
ဘယ်လောက်စားစားဝိတ်မတက်ပဲ အဆီရှယ်ကျမယ့်
ဝိတ်ချညစာ အသီးအရွက်ဟင်းရည်ပူပူလေးများ🥬🌶️🥦🍗🌽
အားလုံးဘဲ ကျန်းမာပြီးသက်ရှည်ကြပါစေ🙏
#foodblogger
ဘယ်လောက်စားစားဝိတ်မတက်ပဲ အဆီရှယ်ကျမယ့်
ဝိတ်ချညစာ အသီးအရွက်ဟင်းရည်ပူပူလေးများ🥬🌶️🥦🍗🌽
အားလုံးဘဲ ကျန်းမာပြီးသက်ရှည်ကြပါစေ🙏
#foodblogger