သူ့ခမျာ ဆော့ ဖော်မရှိတော့လဲ

19 w - Translate

◾️Sales Staff (Luxcessory Brand) - Yangon
Salary Range: Negotiation
https://www.joimyanmar.com/job/detail/24123

◾️HR Assistant - Yangon
Salary Range: Negotiation
https://www.joimyanmar.com/job/detail/24082

◾️TAX Manager - Yangon
Salary Range: Negotiation
https://www.joimyanmar.com/job/detail/24005

◾️E-Commerce Supervisor - Yangon
Salary Range: MMK 600,000 - 700,000
https://www.joimyanmar.com/job/detail/24147

◾️Deputy Cheif Finance Officer - Yangon
Salary Range: Negotiation
https://www.joimyanmar.com/job/detail/23973

image
19 w - Translate

◾️Office Staff (Cashier & Admin ) - Yangon
Company: Synergy Plus Company Limited
Salary Range: Negotiation
https://www.joimyanmar.com/job/detail/24295

◾️International Pre School Class Teacher - Yangon
Company: Brightkidz 123
Salary Range: Negotiation
https://www.joimyanmar.com/job/detail/24294

◾️International Pre School Assistant Teacher - Yangon
Company: Brightkidz123
Salary Range: Negotiation
https://www.joimyanmar.com/job/detail/24293

image
19 w - Translate

◾️Senior Accountant - Yangon
Company: Delous
Salary Range: MMK 800,000 - 900,000
https://www.joimyanmar.com/job/detail/24292

◾️PR SUPERVISOR - Yangon
Company: Infinix Mobile (Myanmar)
Salary Range: Negotiation
https://www.joimyanmar.com/job/detail/24291

◾️Digital Marketing - Yangon
Company: Diamond Knowledge International School
Salary Range: MMK 300,000 - 400,000
https://www.joimyanmar.com/job/detail/24290

image
19 w - Translate

◾️Admin staff - Yangon
Company: Diamond Knowledge International School
Salary Range: MMK 400,000 - 500,000
https://www.joimyanmar.com/job/detail/24289

◾️Networking Lecturer - Yangon
Company: KBTC Group of Companies Limited
Salary Range: Negotiation
https://joimyanmar.com/job/detail/24100

◾️Page Admin - Yangon
Company: Nutrihana Diet Food
Salary Range: MMK 300,000 - 400,000
https://joimyanmar.com/job/detail/24089

image

ဖုန်းကြ- ည့်နေရ-င်း ရု- တ် တ ရ- က် က- င်မရာ ဖွ- င့် မိ သောအခါ"
Me :

image

နင် အခု တလော ဘယ်သူ တွေနဲ့ ပေါ- င်: ဖြ- စ်လဲ?
Me :

image

ကိုယ့်ကို- ယ်ကိုပြ- န်ချစ်ရအောင်လည်း ငါကငါ့ ty-pe မှ မ ဟု- တ်တာ

image

ပုစွန် Udon ခေါက်ဆွဲကြော်

ဒီခေါက်ဆွဲလေးက များသောအားဖြင့် လန်ဒန်ကကိုရီးယားဆိုင်၊ ဂျပန်ဆိုင်တွေမှာအသုံးများတာ တွေ့ရတတ်ပါတယ်။ နန်းကြီးတို့ နန်းလတ်တို့နဲ့တူပါတယ်။ နည်းနည်းလေးတော့ အစပ်အရသာလေးကို ထည့်ပေးထားပါတယ်။ ကြည့်ရအောင် …. ။

► ပါဝင်ပစ္စည်းများ(၂ပွဲစာ)

♦ Udon noodle – ၃ဝဝ ဂရမ်( ၁၅ ကျပ်သား)

♦ Chest Nut မှို – ၃ ခု

♦ Needle မှို – ၅ဝ ဂရမ် (၃ ကျပ်သား)

♦ ငရုတ်ပွသီး – ၅ဝ ဂရမ် (၃ ကျပ်သား)

♦ Spinach ဒေါက်ခွ – လက်တစ်ဆုပ် (သို့) အရွက်တစ်မျိုးမျိုး

♦ ပဲပင်ပေါက် – လက်တစ်ဆုပ်စာ

♦ ငရုတ်ချိုနီ – ၁ တောင့် (အစပ်ပေါ့ပါတယ်)

♦ မုန်လာဥနီ – ၁ ဥ

♦ ကြက်သွန်မြိတ် – ၁ ချောင်း

♦ ကြက်သွန်နီ – ၁ လုံး

♦ အဖြူ – ၂ မြွှာ

♦ ချင်း – လက်တစ်ဆစ်

♦ ကြက်သားမှုန့် – ၂ ဇွန်း

♦ ဆား – နည်းနည်း

♦ ပဲငံပြာရည်အကြည် – စားပွဲဇွန်း ၃ ဇွန်း

► ပြုလုပ်နည်း

၁။ ကြက်သွန်နီ၊ ငရုတ်နီတောင့်၊ Chestnut မှိုကို ပါးပါးလှီးထားပါ။ ကြက်သွန်ဖြူ ဓားပြားရိုက်ထားပါ။ မုန်လာဥနီ၊ ချင်းကို အချောင်းလေးများလှီးထားပါ။ ငရုတ်ပွကို ပါးပါးလှီးထားပါ။

၂။ Fresh Noodle ဖြစ်လို့ ရေနွေးဖျောစရာမလိုပါ။

၃။ ဒယ်အိုးပေါ်တွင် ဆီ ၁ ဇွန်းခန့်ထည့်ကာ ချင်းချောင်းအနည်းငယ်ကို ပုစွန်နဲ့ရောလှိမ့်ကာ ဖယ်ထားပါ။

၄။ ပြီးမှ ကြက်သွန်နီ၊ ဖြူကို ချင်းထည့်ပြီး ဆီပါးပါးနဲ့ကြော်ပါ။ အနံ့မွှေးလာပြီး ကြက်သွန်ကျက်ပြီဆိုရင် ကြက်သွန်မြိတ်၊ ပဲပင်ပေါက်မှလွဲ၍ ကျန်သောအသီးအနှံများ ထည့်ကြော်ပါ။

၅။ ၅ မိနစ်ခန့်ကြော်ပြီးရင် ခေါက်ဆွဲထည့်လုံးပါ။ ခေါက်ဆွဲနူးဖို့လိုရင် ရေအနည်းငယ်တောက်ပြီး ကြော်ပါ။ ကြက်သားမှုန့် ၂ ဇွန်း၊ ဆားနည်းနည်း၊ ပဲငံပြာရည်တို့ထည့်ပါ။ ပြီးမှ ပဲပင်ပေါက်၊ ကြက်သွန်မြိတ်၊ ကြော်ပြီးသား ပုစွန်လေးများ ထည့်ပါ။ ခရုဆီတစ်ဇွန်း နောက်ဆုံးမှထည့် မွှေကြော်ပြီးရင် ခေါက်ဆွဲကြော်မွှေးမွှေး အရသာရှိရှိလေးရပါပြီ။

image

#ဆီထမင်း ပူပူလေး လုပ်စားလို့ရအောင် နည်းလေးပါ Save😋😋
ပါဝင်ပစ္စည်းများ
👉 ကောက်ညှင်းဆန် (၂) ဗူး နို့ဆီဗူး
👉 ဆား အနည်းငယ်
👉 နှမ်း (၂)ဇွန်း
👉 ဆီ (၃)ဇွန်း
👉 နနွင်း အနည်းငယ်
👉 ကြက်သွန်နီ (၆)လုံး
ပြုလုပ်ပုံအဆင့်ဆင့်
ပထမဦးစွာဒယ်ပူလာလျှင် ဆီ ထည့် ဆနွင်းအနည်းငယ် ထည့်ပါ။
ပြီးလျှင် ကြက်သွန်နီ ပါးပါးလှီးထားကာထည့်ပြီး ရွှေညိုရောင် ရသည်အထိ ကြော်ပေးပါ။
(ဆီထမင်း ပေါ် ဖြူးပြီး စားရန်ပါ)
ပြီးနောက်ကြက်သွန်ကြော်ရလျှင် ဆယ်ထားပြီး ကျန်ဆီများထဲ ရေစိမ်ထားသော ကောက်ညှင်းများ ရေစစ်ထည့်ပါ။
ဆား အနည်းငယ်ထည့်ပြီး ၁ မိနစ်ခန့်မွှေပေးပါ
ပြီးလျှင် ကောက်ညှင်းရေမြုပ်သည်အထိ ထည့်ပြီး အဖုံးအုပ်တည်ထားပါ။
ရေခန်းခါနီးလျှင် ၁ မိနစ်ခန့် ထပ် မွှေပေးပါ။
ရေခန်းလျှင် ဒယ်အိုးဖုံးပြန်မပိတ်တော့ဘဲ ဒယ်အိုးမကပ်စေရန် မကြာခဏမွှေပေးပါ။
တစ်ဖျစ်ဖျစ်မြည်လာသည်အထိ မွှေပြီးလျှင် ဆီထမင်းအိအိလေးရပါပြီနော်
ငါးခြောက်-ဖု-တ် ကြက်သွန်ကြော်တို့ ဖြူးပြီးစားလိုက်ရင်အရမ်းကို အရသာရှိစေမှာဖြစ်ပါတယ်နော်
ဆီထမင်းကို လုပ်စားလို့ရအောင် ပို့စ်ကိုရှဲထားကြပါနော်

image