ရွှေတောင်ခေါက်ဆွဲ
ကြက်သား ကြက်ရိုးများကိုကြက်သွန်ဖြူ ဂျင်း ငံပြာရည်ထည့်
ပြုတ်ထားပါ။ကြက်သားနူးလျှင်ဆယ်ပြီးအသားများကိုတုံးပြီးအရိုးများကို မီးအေးအေးဖြင့် ပြန်တည်ထားပါ၊
ကြက်သားရည်အတွက်
ဆီထည့်ပြီးပူလာလျှင်နနွင်းကြက်သွန်ဖြူထောင်းထားထည့်ပါ။ငရုတ်ပုထောင်းထည့်ပါ။ကြက်သားထည့်ပါ၊ငံပြာရည်ထည့်ပါ။၁၀မိနစ်ခန့်ကြာလျှင်ကြက်ပြုတ်ရည်(သို့)ရေနွေးထည့်ပြီးတည်ထားပါ။ဆူပြီး၅မိနစ်ခန့်ကြာလျှင်အုန်းနို့မှုန့်၃ဇွန်း(စားပွဲတင်)ခန့်တည်ပါ။[[(သို့)အုန်းနို့ကြိုက်လျှင်အုန်းသီးကိုအရည်ညှစ်/အုန်းနို့ဘူးကိုသူ့ချည်းသတ်သတ်ဆီပြန်သည်အထိတည်ပါ၊]]
ကြက်သားနူးလျှင်ရပါပြီ။
ပဲရည်အတွက်
ကျန်ကြက်ပြ
