Discover postsExplore captivating content and diverse perspectives on our Discover page. Uncover fresh ideas and engage in meaningful conversations
Short Peace (2013)
ဂျပန်ရှေးဟောင်းဒဏ္ဍာရီပုံပြင်တွေကို Anime ပုံစံနဲ့ကြည့်ချင်တဲ့
သူတွေအတွက် လုံးဝရှယ်ဖြစ်နေတဲ့ Anime တစ်ခုနဲ့မိတ်ဆက်
ပေးပါမယ်။
Code Geass, Gintama, Inuyasha, Colourful တို့လို Anime
တွေရဲ့ပဲ့ကိုင်ရှင် Studio Sunrise ရဲ့လက်ရာဖြစ်တဲ့အပြင်
"Short Peace" ဆိုတဲ့ Anime လေးထဲမှာ သူ့နာမည်အတိုင်း ပုံပြင်တိုလေးပုဒ်ပါပါတယ်။
၃ပုဒ်က ဂျပန်ရှေးဟောင်းပုံပြင်တိုလေးတွေဖြစ်ပြီး နောက်ဆုံးကတော့ ကမ္ဘာပျက်ခေတ်က စစ်ပွဲဇာတ်လမ်းတို
လေးပါ။
ဂျပန်ဒဏ္ဍာရီပုံပြင်တို(၃)ပုဒ်ကတော့ - ဆုခုမိုဂါမိ (ရှေးပစ္စည်းဝိညာဉ်)၊ဟိနော့ယောဂျင်း(မီးသတိပေး)နဲ့ ဂမ်ဘို ဖြစ်ပါတယ်။
Animation Art Style ကလည်း တစ်ပုဒ်နဲ့တစ်ပုဒ်မတူဘဲ အတော်လေး
လည်းလှပါတယ်။
ဇာတ်လမ်းတိုတစ်ပုဒ်ချင်းစီကလည်း စိတ်ဝင်စားစရာ
ကောင်းတာမို့ တစ်ကားလုံးပျင်းချိန်ကိုမရှိပါဘူး။ Japan Anime Fanမဟုတ်တဲ့သူတွေကိုတောင် အကြိုက်တွေ့စေမှာဖြစ်လို့
Anime fan တွေအတွက်ဆိုရင်တော့ အတိုင်းထက်အလွန်ပေါ့ဗျာ။ ကြည့်ရှုခံစားလိုက်ကြ
ပါဦး။
ဇာတ်ကားကြည့်ရန် ချန်နယ် အရင်Joinပါ
https://t.me/+nqhhs6tGKeRjZjA1
ဇာတ်ကားကြည့်ရန်နှိပ်ပါ
https://t.me/c/2088510221/1417
ရှောက်ယို ထိုးနည်း (ပထမနည်း)
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
ရှောက်သီး.... ၂လုံး
ဆား....အနည်းငယ်
ထန်းလျက်....၂၅ကျပ်သားခန့်
နွယ်ချိုမှုန့်..... ၁ဇွန်း(မထည့်လည်းရ)
ရေ....အနည်းငယ်
ရှောက်သီးကို ဆားနဲ့ပွတ်ပြီ ၂နာရီခန့်ထားထားပါ
ပြီရင်ရေဆေး ၄ခြမ်းပိုင်းပြီ အစေ့ထုတ်ထားပါ
ပါးပါးလှီးထားပါ
ဆားအနည်းငယ်ထည့်ပြီ ၅မိနစ်ခန့်ပြုတ်ထားပါ
ပြီရင်ဆယ်ထားပါ
အိုးထဲ ထန်းလျက်အရင်ကျိုပါ
ဆူလာရင် ရေစစ်နဲ့စစ်ပြီ ပြန်ကျိုပါ
ရှောက်သီးထည့်ကျို ဆားထည့်ပါ
ညောင်စေးတဲ့အထိကျိုပေးပါ
အရသာက နည်းနည်းခါးပါတယ်
အအေးခံပြီရင် လေလုံဗူးထဲထည့်
ရေခဲ သေ တ္တာ ထဲ သိမ်းထားပါ
၅ရက်လောက်နေရင် စားကြည့်
မခါးတော့ပါဘူးနော်
ထိုးနည်းက အများကြီးပါ ကြိုက်သလိုထိုးနိုင်ပါတယ်နော်
#crd
ရှောက်ယို ထိုးနည်း (ပထမနည်း)
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
ရှောက်သီး.... ၂လုံး
ဆား....အနည်းငယ်
ထန်းလျက်....၂၅ကျပ်သားခန့်
နွယ်ချိုမှုန့်..... ၁ဇွန်း(မထည့်လည်းရ)
ရေ....အနည်းငယ်
ရှောက်သီးကို ဆားနဲ့ပွတ်ပြီ ၂နာရီခန့်ထားထားပါ
ပြီရင်ရေဆေး ၄ခြမ်းပိုင်းပြီ အစေ့ထုတ်ထားပါ
ပါးပါးလှီးထားပါ
ဆားအနည်းငယ်ထည့်ပြီ ၅မိနစ်ခန့်ပြုတ်ထားပါ
ပြီရင်ဆယ်ထားပါ
အိုးထဲ ထန်းလျက်အရင်ကျိုပါ
ဆူလာရင် ရေစစ်နဲ့စစ်ပြီ ပြန်ကျိုပါ
ရှောက်သီးထည့်ကျို ဆားထည့်ပါ
ညောင်စေးတဲ့အထိကျိုပေးပါ
အရသာက နည်းနည်းခါးပါတယ်
အအေးခံပြီရင် လေလုံဗူးထဲထည့်
ရေခဲ သေ တ္တာ ထဲ သိမ်းထားပါ
၅ရက်လောက်နေရင် စားကြည့်
မခါးတော့ပါဘူးနော်
ထိုးနည်းက အများကြီးပါ ကြိုက်သလိုထိုးနိုင်ပါတယ်နော်
#crd