My fri : နင်ဘယ်ချိန်မှာအပျော်ဆုံးလဲ
Me :

image

My fri : နင်ဘယ်ချိန်မှာအပျော်ဆုံးလဲ
Me :

image

My fri : နင်ဘယ်ချိန်မှာအပျော်ဆုံးလဲ
Me :

image

My fri : နင်ဘယ်ချိန်မှာအပျော်ဆုံးလဲ
Me :

image

My fri : နင်ဘယ်ချိန်မှာအပျော်ဆုံးလဲ
Me :

image

My fri : နင်ဘယ်ချိန်မှာအပျော်ဆုံးလဲ
Me :

image
image
image
image
image
49 ပတ် - ဘာသာပြန်ပါ။

ဆားဆိုတာ ဟင်းခတ်အမွေအနှစ်ရဲ့ အခြေခံအုတ်မြစ်။
ဆိုဒီယမ် ဆိုတဲ့ ဒီဆားဟာ များရင်တော့ မကောင်းလို့
ဆရာဝန်တွေက လျှော့စားခိုင်း။
ဒီလိုနဲ့ ပေါ့ရှပ်ရှပ်ကြီး ဖြစ်နေလို့ စားမကောင်းရင်
အစားအရသာကို လေးပင်စေမယ့် ဇွန်း ပေါ်လာပြီ။
ဆိုဒီယမ်အစား တခြားသတ္တု ဒါမှမဟုတ် ဟင်းခတ်အမွှေးအကြိုင်
တစ်ခုခုအစားထိုးမယ့်အစား ဂျပန်ကုမ္ပဏီ Kirin က
သင့်လျှာကို ဆားထိတဲ့ ခံစားချက်ရဖို့ လျှပ်စစ်ဓာတ်ကို အသုံးပြုတဲ့ ဇွန်း တီထွင်ခဲ့ပါတယ်။
အားသွင်းရတဲ့ ဘက်ထရီနဲ့ လျှပ်စစ်ဆားဇွန်း ဖြစ်ပါတယ်။
အငန်အဆင့်လေးဆင့်ထဲက တစ်ခုကို ရွေးပြီး ဇွန်းကိုကိုင် ကြိုက်တာ ခပ်စားရုံပါပဲ။
ဒီဇွန်းနဲ့ ခပ်စားတဲ့ အစားအစာဟာ အမှန်တကယ်ထက် ဆားပိုငန်တယ်လို့ ထင်မြင်စေမှာ ဖြစ်ပါတယ်။
Kirin ဆိုတာ မြန်မာပြည်က ပြန်ထွက်သွားတဲ့ ဘီယာကုမ္ပဏီအုပ်စုထဲကလား မသိပါ။
ဆားအရသာပါ ဆိုဒီယမ်ဇွန်း ထွင်ပြီတော့ ဘီယာအရသာပါ ဖန်ခွက်တို့ ဝီစကီအရသာရ ပုလင်းတို့ပါ ထပ်ထွင်ဖို့ မျှော်လင့်ပါတယ်။
ဥပမာ ရေတစ်ခွက်ကို အဲ့ဒီခွက်ထဲ ထည့်သောက်ရုံနဲ့
ယမကာအရသာ ရမယ် ဆိုရင်......
လောကကြီးမှာ.... ....
Crd

image
49 ပတ် - ဘာသာပြန်ပါ။

ဆားဆိုတာ ဟင်းခတ်အမွေအနှစ်ရဲ့ အခြေခံအုတ်မြစ်။
ဆိုဒီယမ် ဆိုတဲ့ ဒီဆားဟာ များရင်တော့ မကောင်းလို့
ဆရာဝန်တွေက လျှော့စားခိုင်း။
ဒီလိုနဲ့ ပေါ့ရှပ်ရှပ်ကြီး ဖြစ်နေလို့ စားမကောင်းရင်
အစားအရသာကို လေးပင်စေမယ့် ဇွန်း ပေါ်လာပြီ။
ဆိုဒီယမ်အစား တခြားသတ္တု ဒါမှမဟုတ် ဟင်းခတ်အမွှေးအကြိုင်
တစ်ခုခုအစားထိုးမယ့်အစား ဂျပန်ကုမ္ပဏီ Kirin က
သင့်လျှာကို ဆားထိတဲ့ ခံစားချက်ရဖို့ လျှပ်စစ်ဓာတ်ကို အသုံးပြုတဲ့ ဇွန်း တီထွင်ခဲ့ပါတယ်။
အားသွင်းရတဲ့ ဘက်ထရီနဲ့ လျှပ်စစ်ဆားဇွန်း ဖြစ်ပါတယ်။
အငန်အဆင့်လေးဆင့်ထဲက တစ်ခုကို ရွေးပြီး ဇွန်းကိုကိုင် ကြိုက်တာ ခပ်စားရုံပါပဲ။
ဒီဇွန်းနဲ့ ခပ်စားတဲ့ အစားအစာဟာ အမှန်တကယ်ထက် ဆားပိုငန်တယ်လို့ ထင်မြင်စေမှာ ဖြစ်ပါတယ်။
Kirin ဆိုတာ မြန်မာပြည်က ပြန်ထွက်သွားတဲ့ ဘီယာကုမ္ပဏီအုပ်စုထဲကလား မသိပါ။
ဆားအရသာပါ ဆိုဒီယမ်ဇွန်း ထွင်ပြီတော့ ဘီယာအရသာပါ ဖန်ခွက်တို့ ဝီစကီအရသာရ ပုလင်းတို့ပါ ထပ်ထွင်ဖို့ မျှော်လင့်ပါတယ်။
ဥပမာ ရေတစ်ခွက်ကို အဲ့ဒီခွက်ထဲ ထည့်သောက်ရုံနဲ့
ယမကာအရသာ ရမယ် ဆိုရင်......
လောကကြီးမှာ.... ....
Crd

image
49 ပတ် - ဘာသာပြန်ပါ။

ဆားဆိုတာ ဟင်းခတ်အမွေအနှစ်ရဲ့ အခြေခံအုတ်မြစ်။
ဆိုဒီယမ် ဆိုတဲ့ ဒီဆားဟာ များရင်တော့ မကောင်းလို့
ဆရာဝန်တွေက လျှော့စားခိုင်း။
ဒီလိုနဲ့ ပေါ့ရှပ်ရှပ်ကြီး ဖြစ်နေလို့ စားမကောင်းရင်
အစားအရသာကို လေးပင်စေမယ့် ဇွန်း ပေါ်လာပြီ။
ဆိုဒီယမ်အစား တခြားသတ္တု ဒါမှမဟုတ် ဟင်းခတ်အမွှေးအကြိုင်
တစ်ခုခုအစားထိုးမယ့်အစား ဂျပန်ကုမ္ပဏီ Kirin က
သင့်လျှာကို ဆားထိတဲ့ ခံစားချက်ရဖို့ လျှပ်စစ်ဓာတ်ကို အသုံးပြုတဲ့ ဇွန်း တီထွင်ခဲ့ပါတယ်။
အားသွင်းရတဲ့ ဘက်ထရီနဲ့ လျှပ်စစ်ဆားဇွန်း ဖြစ်ပါတယ်။
အငန်အဆင့်လေးဆင့်ထဲက တစ်ခုကို ရွေးပြီး ဇွန်းကိုကိုင် ကြိုက်တာ ခပ်စားရုံပါပဲ။
ဒီဇွန်းနဲ့ ခပ်စားတဲ့ အစားအစာဟာ အမှန်တကယ်ထက် ဆားပိုငန်တယ်လို့ ထင်မြင်စေမှာ ဖြစ်ပါတယ်။
Kirin ဆိုတာ မြန်မာပြည်က ပြန်ထွက်သွားတဲ့ ဘီယာကုမ္ပဏီအုပ်စုထဲကလား မသိပါ။
ဆားအရသာပါ ဆိုဒီယမ်ဇွန်း ထွင်ပြီတော့ ဘီယာအရသာပါ ဖန်ခွက်တို့ ဝီစကီအရသာရ ပုလင်းတို့ပါ ထပ်ထွင်ဖို့ မျှော်လင့်ပါတယ်။
ဥပမာ ရေတစ်ခွက်ကို အဲ့ဒီခွက်ထဲ ထည့်သောက်ရုံနဲ့
ယမကာအရသာ ရမယ် ဆိုရင်......
လောကကြီးမှာ.... ....
Crd

imageimage
49 ပတ် - ဘာသာပြန်ပါ။

Jake peacock
ကာတာနိင်ငံမှာ ဖေဖော်ဝါရီ ၂၀ ရက်နေ့ One Championship 171 ပွဲစဉ်မှာ ဂျပန်ဖိုက်တာ Shinji Suzuki နဲ့ ထိုးသတ်သွားမယ့် Jake Peacock ရဲ့လေ့ကျင့်မှု
လျှော့တွက်လို့မရတဲ့ထဲမှာ သူလည်းပါတယ် ပြောရမယ်