47 ပတ် - ဘာသာပြန်ပါ။

🩶🩶🩶

image
47 ပတ် - ဘာသာပြန်ပါ။

🩶🩶🩶

image
47 ပတ် - ဘာသာပြန်ပါ။

🩶🩶🩶

image
47 ပတ် - ဘာသာပြန်ပါ။

🩶🩶🩶

image
47 ပတ် - ဘာသာပြန်ပါ။

🩶🩶🩶

imageimage
+5
47 ပတ် - ဘာသာပြန်ပါ။

ဆရာလင်းသိုက်ညွန့်စာအုပ်တွေကို ကိုက်စားမိပြီးသကာလ...

image
47 ပတ် - ဘာသာပြန်ပါ။

မလေးရှားမှာ ကျင်းပြုလုပ်တဲ့ ယာဉ်မတော်တဆ ကယ်ဆယ်‌ရေး စွမ်းရည်ပြိုင်ပွဲမှာ မြန်မာမီးသတ် အရာရှိ (၁)ဦး Best Team Leader ဆုရရှိ

အောက်တိုဘာ ၂၆။

မလေးရှား နိုင်ငံမှာ အိမ်ရှင်အဖြစ်လက်ခံကျင်းပပြုလုပ်တဲ့ ယာဉ်မတော်တဆ ကယ်ဆယ်‌ရေး စွမ်းရည်ပြိုင်ပွဲမှာ မြန်မာမီးသတ်ဉီးစီးဌာန လက်ထောက်ညွှန်ကြားရေးမှူး ဦးကောင်းမြတ်နောင်က Best Team Leader ဆုရရှိခဲ့တယ်လို့ သိရပါတယ်။

အဲ့ပြိုင်ပွဲကို အောက်တိုဘာ ၂၂ ရက်နေ့ကနေ ၂၄ ရက်နေ့အထိ ကျင်းပခဲ့ပြီး မလေးရှား၊ မကာအို၊ စင်္ကာပူ၊ ဟောင်ကောင်၊ ဖိလစ်ပိုင်၊ မြန်မာ၊ ဘရူနိုင်း၊ အင်ဒိုနီးရှားနဲ့ ဗီယက်နမ် နိုင်ငံတို့က ပါ၀င်ယှဉ်ပြိုင်ခဲ့ကြပါတယ်။

၂၀၂၃ ခုနှစ်က စင်္ကာပူမှာ ကျင်းပပြုလုပ်ခဲ့တဲ့ မီးငြိမ်းသတ်ရေးနဲ့ ရှာဖွေကယ်ဆယ်ရေး စွမ်းရည်ပြိုင် ပွဲတုန်းက မြန်မာမီးသတ်အရာရှိ (၁)ဦးက တတိယဆုရရှိထားဖူးတယ်လို့ သိရပါတယ်။

#centralnewsnaypyitaw

image
47 ပတ် - ဘာသာပြန်ပါ။

You can't change a man. A man changes himself if he loves you.

image
47 ပတ် - ဘာသာပြန်ပါ။

ငါးတန်ကို ဆား၊အရသာမှုန့်၊ငံပြာရည်၊ပဲငံပြာရည်အကြည်၊ဆနွင်းမှုန့်တို့နဲ့နယ်ထားပါကြက်သွန်နီ၊ဖြူကိုထောင်းထားပါ။ဆီအိုးတည်၊ဆီဆူရင်အရောင်တင်မှုန့်၊ဆနွင်း၊ငရုတ်အကြမ်းဖတ်ထည့်ပြီးဆီသတ်ပါ။ပြီးရင် ငါတန်ထည့်လုံးပါ။မဆလာ
ထည့်ပါ။ပြီးရင် အဖုံးအုပ်ထားပါ။ငါးလုံးရေခမ်းမှ ချဉ်ပေါင်ထည့်ပါ။ရေထည့်ပါ။
ငါးကျက်ရင် ငရုတ်သီးစိမ်း ရှမ်းနံနံအုပ်။အရည်စပ်စပ်ချပါ။ငါတန်ချက်ရင် သတိထားရမှာက ကြက်သွန်တ်ေမများဖို့ရယ် အကြာကြီးမချက်ဖို့ရယ် သတိထားပါ။ကြာသွားရင် ငါးတွေက ပျစ်တွဲကြီးဖြစ်သွားတတ်ပါတယ်

image
47 ပတ် - ဘာသာပြန်ပါ။

ငါးမြွေထိုးဆီပြန်
ငါးမြွေထိုးကို မကျီးနှစ်နဲ့ဆေးအကြေးခွံချွတ် ဗိုက်ခွဲ၊အူထုတ်၊နူတ်သီးဖြတ်ရေစင်စင်ဆေးဆားပြားနယ်ထားပါငရုပ်သီးကို ကြက်သွန်ဖြူနီဂျင်းထည့်ထောင်းပါငရုပ်သီးအနှစ်ကို ဆီနာနာသတ်ပါငရုပ်သီးမွှေးလာပြီး အရောင်ပြောင်းမှ ငမြွေထိုးထည့်ပြီးဆီသတ်ပါပြီးရင် ငရုပ်ဆုံကျင်းထားတဲ့အရည်ထည့်ပါဆီပြန်လျှင် အကျီးနှစ်၊မဆလာ၊ငရုပ်ကောင်းမူန့်ထည့်ပါလိုအပ်သည့်ရေ အနေတော်ထပ်ထည့်ပါငါးနူးသွားပြီးဆီပြန်ရေကျန်လျှင် ရပါပြီ ရှင်

image