46 w - Translate

ပျော်ချင်ယောင်ဆောင်တတ်တဲ့
လူတစ်ယောက်ကို တွေ့ခဲ့ဖူးလား ...

တချို့ကမှန်ထဲပြန်ကြည့်တိုင်း အမြဲတမ်းမြင်နေရတာ ။

အဆင်ပြေတဲ့အရာတွေဆို ရွှန်းရွှန်းဝေအောင် ပြောတတ်သလောက် အဆင်များမပြေရင်
သာမန်ထက် တိတ်ဆိတ်နေတတ်တာလေ။

အနားမှာ ရှိတဲ့လူတိုင်းကို ပျော်စေချင်သလောက်
သူကိုယ်တိုင်ကျ ပျော်ချင်ယောင်ဆောင်တတ်တယ် ။

အမြဲတမ်း ပေါတောတော နေနေသလိုမျိုး
ဘယ်ကိစ္စကိုမှ အလေးအနက်မထားသလိုမျိုး
ဘ၀ကို ပေါ့ပေါ့ပါးပါးလေး ဖြတ်သန်းပြီး
အဆင်ပြေနေသလိုမျိုး ဟန်ဆောင်နေတတ်တာလေ ။

တကယ်တမ်းကျတော့ ...ဘယ်အရာကိုမဆို
ခေါင်းထဲထည့်ထားပြီးရင်ဘတ်ကြီးထဲ သိမ်းထားတတ်တယ် ။

ဘယ်သူမဆို ...သူ့ကို အဆင်ပြေနေတယ်လို့ပဲ ထင်တယ်
သူကိုယ်တိုင်ကလည်း ပျော်ချင်ယောင်ဆောင်နေခဲ့တာကိုး

မှန်ထဲပြန်ကြည့်တိုင်းမှာ ပျော်မနေဘူးဆိုတဲ့
အဖြေကို ရှာတွေ့တယ် ။

image
46 w - Translate

အချစ်ရနံ့ သင်းထုံ မင်းကွတ်သီးတစ်စုံ

နန်းရှိုက်ပါများ မှုးမေ့သွား …

image
46 w - Translate

ဟောင်းနွမ်းသွားသောစာအုပ်တစ်အုပ်ကို
မဖက်တာကြာလို့ ပြန်ဖက်ကြည့်တဲ့အခါ

ပိုပြီးဖက်လို့ကောင်းသွားတယ်
ပိုပြီးလွမ်းဖို့ကောင်းသွားတယ်။

💔 || 27.10.2024

image
46 w - Translate

ဆိတ်ကို ပျော်အောင်ထားရလို့

ပိုက်ဆံတွေလည်း ကုန်ပြီ

image
46 w - Translate

အနှစ် 20 လောက်ကြာသွားတယ်🥲

image
46 w - Translate

လူမိ🥹🥴🤌🤌
#kuukuu

image
46 w - Translate

ကိုယ် အားငယ်နေတဲ့အချိန်
ဆွဲမိတဲ့လက်က
မကောင်းတဲ့ လူတစ်ယောက်
ဖြစ်နေခဲ့ရုံပါရုန်းကန်လှုပ်ရှား...
ရုန်းကန်လှုပ်ရှားနေတဲ့ဘဝမှာ
ဒီတိုင်းလေး နေလိုက်ရင်
အကောင်း...

အခုတော့
ကိုယ့်အပူ ကိုယ်ရှာမိလိုက်သလိုပါပဲ ။

ဒီလူတော့...
ငါ့ကို အဖော်ပြုပေးနိုင်မှာပါ
ပြီးတော့ ပျော်အောင်ထားပေးမှာပါ

ငါ့ကို နားလည်ပေးမှာပါဆိုတဲ့
အတွေးတွေ အားလုံးဟာ
မှားခဲ့တယ် ။

အရိုးသားဆုံးပြောရရင်
လူရွေးမှားခဲ့တာပေါ့။

-ကျေးကို

☁ | | 26.10.2024

image
46 w - Translate

သူငယ်ချင်းဂေါင်း..🤭😌
#kuukuu

image
46 w - Translate

ခုချိန်ကစပီးအဆိပ်ပြင်းတဲ့ မြွေတစ်ကောင်လိုပဲနေတော့မယ်.😒😒.
Also me:🥹🥹👇👇
#kuukuu

image

အမဲသားခြောက် ခရမ်းချဉ်သီးချက်

အမဲသားခြောက်ကို ပါးပါးလှီးပြီး ရေဆေး။ ရေနွေးပူပူမှာ ပြန်စိမ်ထားပါ။ ကြက်သွန်နီ၊ ဖြူ၊ ဂျင်းနုပ်နုပ်စဉ်းပြီး ဆီ သတ်ပါ။ ကြက်သွန် နီဝါရောင်လေးရရင်၊ အရောင်တင်မှုန့်၊ ဆနွင်းမှုန့်နဲ့ အကြမ်းမှုန့်နဲနဲထည့်၊ ခရမ်းချဉ်သီး၂လုံးပါးပါးလှီးထည့်၊ ငံပြာရည်နဲ့၊ အချိုမှုန့်ထည့်ပြီး ခရမ်းချဉ်သီး ကြေတဲ့အထိ အဖုံးအုပ်ပြီး တည်ထားပါ။ ခရမ်းချဉ်သီးရရင် ရေစိမ်ထားတဲ့ အမဲသားနဲ့ရေ တခါတည်းထည့်ပြီး ဆီပြန်လာရင်ရပါပြီ။

အမဲခြောက်က ကိုယ်တိုင် လုပ်ထားတာပါ။ အမဲသားအသားချည်းကို (ပေါင်သားရရင် ပိုကောင်းတယ်)ရေ ဆေးပြီး လိုချင်တဲ့အရွယ် အမြှောင်းရှည်ရှည်လှီးပြီး ဆားနဲ့ အချိုမှုန့်၊ နနွင်းထည့်ပြီးနယ်။ ပြီးမှအပူစက်(ဟီ တာပေါ်ဗန်းကို တင်ထားလိုက်တယ်။ နောက်နေ့ဆို ခြောက်နေပြီ။ စားချင်တဲ့အချိန်ပါးပါးလှီး ရေနွေးစိမ် ထားပြီး ချက်ပါတယ်။ ကင်စားမယ်ဆိုရင်တော့အိုဗင်ထဲကင်ပြီး ချက်ချင်းထုဆီဆမ်းပြီး ဗူးလေးနဲ့ ထည့်ပါ တယ်။ ကင်ပြီးအပြင်မှာ ကြာသွားရင် မာပြီးကြွတ်သွားမှာ စိုးလို့ပါ။ ကိုယ်ကတော့ အမဲသားခြောက် ပြီဆိုရင်တ၀က်ကို ပုံမှာလို ပါးပါးလှီးပြီ၊ ကျန်တ ၀က်ကိုတော့ ကင်စားရ အောင်လို့ ဒီတိုင်းထားပါတယ်။

image