ရှာဖွေပါ။ ပို့စ်များExplore captivating content and diverse perspectives on our Discover page. Uncover fresh ideas and engage in meaningful conversations
ကန်ဇွန်း ချဉ်ပေါင် လိူင်လိူင်ပေါတဲ့ ဒီရာသီမှာ မိန်ရာဟင်းတစ်ခွက်ပေါ့ရှင်...ကြော်နည်းကတော့ ရိုးရှင်းပါတယ်...
ကြက်သွန်နီ သုံးလုံးလောက်ကို ပါးပါးလှီးပီး ဆီအရင်သတ် နီလာရင် ကြက်သွန်ဖြူပုဇွန်ခြောက် ထောင်းထားတာထဲ့ပါတယ်... ဆနွင်းမူန့် ငရုတ်ခွဲခြမ်းမူန့် ထဲ့မွေပါတယ်...ပီးရင် ငပိအနဲငယ်ထဲ့ခြေလိုက်တယ်..ငံပြာရည်လေးထဲ့မွေပီးတော့ ချဉ်ပေါင်အရင်ထဲ့ကြော်ပါတယ်... ရေအနည်းငယ်ထဲ့မွေပီးေတာ့ ဆီပြန်ခါနီးမှ ကန်ဇွန်းရွက် ထည့် ငရုတ်သီးစိမ်း ထောင်းထားတာထဲ့ေမွှပါတယ်...အရသာမူန့် ဆား ချို မျည်းပီး နွမ်းရင် ရပါပီ...အဖုံးလုံးဝမအုပ်ပဲ ကြော်တော့ စိမ်းစို စပ်ပြဲလေးပေါ့နော်...ကျိုင်းဇူ့😀