ထိုင်းစတိုင်ကျောက်ပွင့်သုပ်
ရေနွေးဆူဆူထဲ ဆားနည်းနည်းထည့်တည်ပါ
ရေဆူလာရင် ၁မိနစ်ခန့်​ကျောက်ပွင့်ထည့်ပြုတ်ပြီးပြန်ဆယ်ရေစစ်ပါ ( ရေနွေးနဲ့မပြုတ်ချင်လည်း ရေနဲ့ပဲပွအောင်စိမ်လည်းရပါတယ်)ပြီးရင် ပါးပါးလှီးထားပါ ငရုတ်သီးစိမ်း/အနီ ကြက်သွန်ဖြူထောင်းထားပါ ပန်းကန်တစ်ခုထဲသို့ သကြား သံပုရာရည် ငါးငံပြာရည် နှမ်း ထောင်းထားတာများ နဲ့ မြေပဲ ကြက်သွန်စိမ်း အရသာမှုန့် သကြား ကျောက်ပွင့်ရောသုပ်ပါ ကြက်သွန်မြိတ်နံနံပင်စိမ်းကြိုက်ရင်ထည့်ပါ
Crd photo
ဟင်းချက်နည်းကောင်းများလေ့လာနိုင်ရန် pageကို like & followလုပ်ထားပါ။

image