ဝက်သားလုံးကြော်
ဝက်သားကို နုပ်နုပ်စင်း သို့ ကြိတ်စက်ဖြင့်ကြိတ်ထား
ကြက်သွန်နီကိုအကွင်းလိုက်လှီးထား ကြက်သွန်မြိတ်ပါးပါးလှီးထား ကြက်သွန်ဖြူနဲ့ဂျင်းကိုထောင်းထားပေး အဲ့အစာပလာအကုန်လုံးထည့် ကြက်ဥအကာရည် ( တစ်လုံး ) ကော်မှုန့် တစ်ထုပ် သကြား ခရုဆီ ကြက်သားမှုန့် ငရုတ်ကောင်းအနည်းငယ် တို့ထည့်ပြီး အကုန်နယ်ပေးပါ။ ပြီးရင် ဝက်သားအလုံးပုံစံများပြုလုပ်ပြီး ဆီပူပူထဲမှာ အရောင်ရဲလာသည်အထိကြော်ပေးရုံပါဘဲ။
နှစ်သက်ရာအသားများကိုလည်းဒီနည်းအတိုင်းပြုလုပ်လို့ရပါတယ်။
အချဉ်ရည်ကတော့နှသ်သက်ရာနဲ့တွဲစားလို့ရပါတယ်။
Credit : HTR
PT@credit

image