အုန်းနို့ခေါက်ဆွဲ
ကြက်သားနဲ့ကြက်ရိုး ကို ဂျင်း သကြား ကြက်သွန်ဖြူ
နဲ့ ရေထည့်ပြီး ၁နာရီခွဲထိပြုတ်ထားပါ
ကြက်သွန်နီဥအလုံးလိုက်ခွာထားပါ
ပြုတ်ထားသောကြက်သားများကို အသားနွင်ထားပါ
(ကြက်သွန်ဖြူနီဂျင်းတို့ကိုညက်အောင်ထောင်း
ပြီးတော့ဆီသပ် အရောင်ရဲရင် ဆနွင်း ငရုတ်စိမ်းမှုန့် နဲ့
နွင်ထားတဲ့ကြက်သားထည့်ပြီး အနှစ်ချက်ထားပေးပါ)
ပဲစိမ်းမှုန့်ကိုအရည်ဖျော်ထားပါ
ကြက်ပြုတ်ရည်ထဲကို ပဲစိမ်းမှုန့်အရည်ထည့်ပြီး
ခပ်ကြာကြာလေးမွှေပေးပါ နောက်မှ အုန်းနို့
ကြက်သွန်နီဥ ကြက်ရိုး နဲ့ ကြက်သားအနှစ် ဘဲဥစိတ်
ဆား အရသာမှုန့် ထည့်ပြီး ပွက်ပွက်ဆူတဲ့ထိတည်ပေးရင်ရပြီ။