50 ပတ် - ဘာသာပြန်ပါ။

မှိုကန်းစွန်းရိုးလှော်

မှိုကိုသင်ပြီးရေဆေးပြီးရေစစ်ထားမယ် ကန်းစွန်းရိုးလေးတွေကိုဓါးပြားရိုက်ပြီးဖြတ်ထားမယ် အိုးထဲကို ငပိနဲနဲ ဆီအနဲငယ်မျှ ဆနွင်းပါရုံ ဆားရသာမူန့် ငရုတ်သီး‌ခြောက်နဲနဲထောင်းထည့် ရေနဲနဲနဲ့တည်မယ် ပွက်ပွက်ဆူတဲ့အချိန် မှိုကန်းစွန်းရိုးထည့်မယ် နွမ်းရင်ရပါပြီ ငရုတ်သီးစိမ်းစားချင်ရင်ခွဲထည့်နိုင်ပါတယ်‌နော်
#cooking

image