1 ပတ် - ဘာသာပြန်ပါ။

ကြက်သွန်နီချဉ်စိမ်နည်း ‼️ တစ်ရက်တည်းနဲ့ စားလို့ရပြီ၊ ချဉ်ပြုံးပြုံးအရသာက စားလို့ကောင်းလွန်းလို့ ရပ်လို့ကိုမရဘူး 😋

ပါဝင်ပစ္စည်းများ........
* ရေသန့် ၅၀၀ မီလီလီတာ
* ရှာလကာရည် ၃၀၀ မီလီလီတာ
* သကြား ၁၅၀ ဂရမ်
* ဆား စားပွဲတင်ဇွန်း ၁ ဇွန်း

ပြုလုပ်နည်း.......
မီးအေးအေးနဲ့ ပါဝင်ပစ္စည်းအားလုံးကို ရောပြီး သကြားတို့ ဆားတို့ ပျော်သွားတဲ့အထိ တည်ပါ။ ပြီးရင် မီးပိတ်ပြီး အအေးခံထားပါ။ ကြက်သွန်နီ ၅၀၀ ဂရမ်ကို အခွံနွှာ၊ ရေစင်အောင်ဆေးပြီး ရေစစ်ထားပါ။ ကြက်သွန်နီတွေကို ပုလင်းထဲထည့်ပြီး အအေးခံထားတဲ့ ဆားရည်ကို ကြက်သွန်နီမြုပ်အောင် လောင်းထည့်ပါ။ အဖုံးကို လုံအောင်ပိတ်ပြီး ရေခဲသေတ္တာထဲမှာ ၁ ရက်ထားရင် အရသာရှိတဲ့ ကြက်သွန်နီချဉ်စိမ်ကို သုံးဆောင်နိုင်ပါပြီ။
အရမ်းအရသာရှိပါတယ်။

image