ထိုင်းကြက်ပေါင်းလုပ်နည်းလေး🤤
ဗမာကြက်နဲ့ဆိုပိုကောင်းတယ်နော်😋😋
ဒီအချိန်အရမ်းလိုအပ်မယ်ထင်လို့ ပြန်မျှဝေလိုက်ပါသည်။
ကြက်ပေါင်းနည်း
ရိုးရိုးကြက်ပေါင်းတွေရိုးနေပီဆိုရင် ဒီကြက်ပေါင်းလေးကို ပေါင်းစားကြည့်ပါနော် အင်မတန်လွယ်ကူပါတယ်ရှင် မိုးရာသီနဲ့လဲ အလွန်လိုက်ဖက်ပါတယ်။
ကြက်ကိုတကောင်လုံး သို့မဟုတ် ၄ပိုင်း ပိုင်းပါ။
ဆား အနည်းငယ် ကြက်သားမှုန့် လက်ဖက်ရည်ဇွန်းတဇွန်းနဲ့နယ်ပါမယ်။
ကြက်သွန်ဖြူ ငရုတ်သီးစိမ်း ( အစပ်စားနိူင်သလောက်ထည့်ပါ တကယ်လို့အသက်ကြီးသူများကိုကျွေးမယ်ဆိုရင် နဲနဲဘဲထည့်ပါ အနံမွေးယုံဘဲထည့်ပါ။ )
နံနံပင်အမြစ်
စပါးလင်ပါးပါးလှီးအားလုံးကို မညက်တညက်ထောင်းပါ။
ကြက်သားနဲ့ရောနယ်ပါ။
ခရုဆီ ထမင်းစားဇွန်း ၁ဇွန်း
ပဲငံပြာရည် အနောက် နဲနဲ နဲ့နယ်ပါ။တစ်နာရီ လောက်နှပ်ထားရပါမယ်။
မနက်ပေါင်းမယ်ဆိုရင် ညကတည်းက နှပ်ပြီး ရေခဲတေ့တ္တာထဲ ထည့်ထားလည်းရပါတယ်။
အပေါ်က ရှောက်ရွက် တင်ပါနော်🤗
ပေါင်းမယ့်အိုးထဲထည့်ပီး ဲတစ်နာရီခွဲ လောက်ပေါင်းပါရှင်။
ဒီနည်းကဗမာကြက်တွေအရမ်းစျေးကြီးနေတဲ့အချိန်
CP ကြက်နဲ့လဲ အလွန်စားကောင်းပါတယ်ရှင့်
ပေါင်းမယ့်ခွက်က သံဇလုံ ဆိုပိုကောင်းပါတယ်ရှင် သူကအရည်ထွက်ပါတယ် အရည်က ပေါ့်တယ်ဆိုရင် ဆားအနည်းငယ်ထည့်ပီး သုံးဆောင်နိုင်ပါတယ်။
ငံပြာရည်လုံးဝ မသုံးရပါဘူးနော်
