2 ရက် - ဘာသာပြန်ပါ။

#ရိုးမထဲကကြက်အာပူဟင်းချက်နည်း

ဗမာကြက်တချမ်းကို ဆားပြားနယ်
ငရုပ်သီး အနှစ်အနည်းငယ်နဲ့
လုံးချက်ကလေးချက်ပါ
ကြက်သားနူးခါးနီး ဗူးသီးလေးထည့်ပါ
ဆူလာလျှင် အာပူရွက်ခပ်ပါ
ငပိစိမ်းစား အနည်းငယ်ထည့်ပါ
ငုပ်သီးစိမ်းလေး..ဓားပြားခြ ထည့်ပါ
မကျီးမှည့် ..ဖျော်ပြီးသား အနေတော်ထည့်ပါ
အားလုံး အနူးညီလျှင် မွေးပျံစားကောင်းသော
တောင်ပေါ်ရိုးရာ..#ကြက်အာပူဟင်းရပါပြီရှင်

image