ချဉ်ငန်စပ်လက်ဖက်ထောင်းနည်း 🌶
အိမ်မှာကိုယ်တိုင်လုပ်စားနိုင်ကြစေဖို့ 👇🏻
ကြက်သွန်ဖြူထောင်း
ကြက်သွန်ဖြူပါးပါးလှီး
ငရုတ်သီးစိမ်းထောင်း
ငရုတ်သီးစိမ်းပါးပါးလှီးတွေလုပ်ထားမယ်
သံပုရာသီးလိုမယ်
လက်ဖက်အစိုကိုအရင့်တွေအရိုးမာတွေဖယ်ထုတ်မယ်
ရေကျက်အေးနဲ့သုံးကြိမ်လောက်ဆေးတယ်ရေကျက်အေးဆိုမှိုတက်တာသက်သာတယ်ရေစိမ်မယ် ညှစ်ထုတ်မယ်ခါးတာကြိုက်ရင် အကြိမ်ရေလျှော့ဆေးပေါ့
ရေဆေးပြီးတဲ့လက်ဖက်တွေကိုထောင်းမယ်ညက်ခါနီးထိထောင်းတယ်
ဒီလိုကြိတ်လည်းရတယ်
ထောင်းပြီးရင်
ကြက်သွန်ဖြူ ငရုတ်သီးစိမ်း ငန်ပြာရည်သံပုရာသီး ဆား တွေထည့်နယ်မယ်အချိုမှုန့်ပုစွန်ခြောက်တွေထည့်နယ်လို့ရတယ်
နောက်ဆုံး
ပဲဆီထည့်ပြီးနယ်လိုက်ရင်ရပြီ
Credit -
