မန်ကျည်းရွက်သည် အံ့သြဖွယ်ကောင်းသော ဂုဏ်သတ္တိများစွာနှင့် ပြည့်စုံသည့် ရိုးရာဆေးဖက်ဝင်အပင်တစ်မျိုး ဖြစ်သည်။

၎င်းသည် ခန္ဓာကိုယ်အတွင်းပိုင်းမှ ကျန်းမာရေးကို ကူညီထောက်ပံ့ပေးသည့်အပြင် အသည်းတွင် စုဆောင်းထားသော အဆီများကို ဖယ်ရှားပေးခြင်း၊ ခန္ဓာကိုယ်ကို ပြန်လည်လန်းဆန်းစေခြင်းနှင့် ကိုယ်ခံအားစနစ်ကို အားကောင်းစေခြင်းစသည့် အကျိုးကျေးဇူးများကိုလည်း ပေးစွမ်းသည်။

မန်ကျည်းရွက်၏ ထင်ရှားသော အကျိုးကျေးဇူးများ......
*အားအင်တိုးစေပြီး မောပန်းနွမ်းနယ်မှုကို လျော့ချပေးခြင်း။
ခန္ဓာကိုယ်ကို လန်းဆန်းတက်ကြွစေသည်။
* သွေးအားကောင်းစေပြီး အသားအရေလှပစေခြင်း။
သွေးလည်ပတ်မှုကို အားကောင်းစေကာ အသားအရေကို
ကြည်လင်တောက်ပစေပါသည်။
* ပိုမိုကောင်းမွန်စွာ အိပ်ပျော်စေပြီး စိတ်ဖိစီးမှုလျှော့ချခြင်း။
စိတ်ကိုတည်ငြိမ်စေကာ စိတ်ဖိစီးမှုကို ပြေလျော့စေပြီး
အရည်အသွေးမြင့်မားသော အိပ်စက်ခြင်းကို မြှင့်တင်
ပေးသည်။
* အအေးမိခြင်းနှင့် အသက်ရှူလမ်းကြောင်းဆိုင်ရာ ပြဿနာ
များကို သက်သာစေခြင်း။
သလိပ်များကို ဖယ်ရှားပေးခြင်း၊ ချောင်းဆိုးခြင်းကို
လျှော့ချပေးခြင်းနှင့် အသက်ရှူရလွယ်ကူစေခြင်းတို့အ
တွက် ကူညီပေးသည်။
* အစာခြေစနစ်ကို မျှတစေခြင်း။
လေပွခြင်းနှင့် အစာမကြေခြင်းများကို လျှော့ချပေးကာ
အူလမ်းကြောင်းအတွင်းရှိ လေများကို ဖယ်ရှားပေးသည်။
* အဆိပ်အတောက်များကို ဖယ်ရှားခြင်း။
ခန္ဓာကိုယ်၏ သဘာဝအဆိပ်ထုတ်လုပ်မှု ယန္တရားကို
အားကောင်းစေပြီး အလုံးစုံကျန်းမာရေးကို ပိုမိုကောင်းမွန်
စေပါသည်။

ကျန်းမာရေးအတွက် ရိုးရှင်းသော ပြုတ်သောက်နည်း.....
* မန်ကျည်းရွက်အစိမ်းများကို ပြင်ဆင်ပါ -
မန်ကျည်းရွက်အစိမ်း လက်တစ်ဆုပ်စာခန့်ကို ယူပါ။
* ရေနှင့်ပြုတ်ပါ - အိုးတစ်လုံးထဲတွင် ရေ ၅၀၀ မီလီလီတာ
ထည့်ကာ ဆူအောင်တည်ပါ။
* ၁၀ မိနစ်ခန့် ပြုတ်ပါ - မန်ကျည်းရွက်များကို ထည့်ပြီး
၁၀ မိနစ်ခန့် မီးအေးအေးနဲ့ ပြုတ်ပါ။
* ပုံမှန်သောက်သုံးပါ - မနက်စာနှင့် ညစာစားပြီးနောက်
တစ်နေ့လျှင် နှစ်ကြိမ် သောက်သုံးပေးပါ။

အကြံပြုချက်.........
၇ ရက်ဆက်တိုက် သောက်သုံးသင့်ပြီး၊ ၃-၅ ရက်ခန့် အနားယူကာ ပြန်လည်စတင်သောက်သုံးနိုင်သည်။ သဘာဝနည်းအတိုင်း အဆိပ်ထုတ်ခြင်းနှင့် အသည်းကို အားဖြည့်ပေးခြင်းနည်းလမ်းကို ရှာဖွေနေပါက မန်ကျည်းရွက်သည် လျစ်လျူရှုမထားသင့်သော ကောင်းမွန်သည့် ရွေးချယ်မှုတစ်ခု ဖြစ်ပါသည်။

သင်၏ခန္ဓာကိုယ်က ကျေးဇူးတင်နေပါလိမ့်မယ်...!!!

image