ဆိတ်အူကြမ်းချက်နည်း 
 
ဆိတ်အူကြမ်းကို ထုံး နဲ့ ပွတ်ပြီး နာရီဝက်ထား ပြီးရင်အမဲတွေဓားနဲ့ခြစ် ရေဆေး သံပုရာရည်ညှစ်ထည့်ပြီးနယ် ရေပြန်ဆေး ဖြူဖွေးဥသွားရော 
 
အတုံးတုံး ဆား ဆနွင်း အချိုမှုန့်ထည့်နယ်ပြီးနှပ်ထား 
ကြက်သွန်ဖြူနီဂျင်းငရုတ်ပုခြောက်ညက်အောင်ထောင်း 
ဆနွင်းလေးပါထည့်ထောင်း 
 
ဆီထည့် ဆီဆူရင်ထည့်ဆီသပ် 
စပါးလင်တစ်ချောင်းထုထည့် 
ဆိတ်အူကြမ်းထည့်မွှေပြီး အဖုံးပိတ် 
ရေထည့်ပြီး ၃ ရေခမ်းလောက်ချက်ပါ 
နောက်ဆုံးရေခမ်းခါနီး မဆလာအုပ် 
ပျဥ်းတော်သိမ်းရွက် ၇ ရွက်လောက် ချွေထည့်လိုက်ပါ 
ရပါပြီရှင့်
 
         
 
		  
		 
		 
                