မစားဘူးသေးရင် လုပ်စားကြည့်ဖို့ #ကြက်ဥကင် လုပ်နည်းလေး Save😋😋 
ပါဝင်ပစ္စည်းများ 
- ကြက်ဥ ၁၀လုံး 
- ဆားအနည်းငယ် 
- ကြက်သားမှုန့် (အရသာမှုန့်) 
- ငရုတ်ကောင်းမှုန့်  
- ခရုဆီ  
-ပဲငံပြာရည်အကြည်  
ပထမအဆင့် ကြက်ဥများကို သေချာသန့်စင်ပြီး အပေါက်လေးဖောက်ကာအထဲမှအကာအနှစ်များကိုထုတ်ပေးပါ 
ဒုတိယအဆင့် ကြက်ဥအနှစ်တွေထဲပါဝင်ပစ္စည်းများထည့်ပြီး မွှေလိုက်ပါ 
တတိယအဆင့် မွှေထားသောကြက်ဥအနှစ်များကိုဇကာနဲ့ပြန်စစ်ပေးပါ 
စတုတ္ထအဆင့်ကြက်ဥဖောက်ထားတဲ့အပေါက်ကနေတဆင့် စစ်ထားတဲ့ကြက်ဥအရည်တွေကို ပြည့်ဖို့လက်တစ်ဆစ်အလိုအထိ ပြန်ထည့်ပေးပါ 
ပဉ္စမအဆင့် မီးပူပူတည်ထားတဲ့ ပေါင်းအိုးထဲ ထည့်ပြီးမိနစ်၃၀ခန့်ပေါင်းပါ (အိုးလေးကိုအနည်းငယ်ဟထားရန်) အပူရှိန်တအားများလာရင် ကြက်ဥများမကွဲရန်မီးလျော့ပြီး အဖုံးကိုခနခနဖွင့်ပေးပါ  
အထဲကကြက်ဥအနှစ်လေးမာလာပြီဆိုမီးဖိုးပေါ်ကချပြီးအအေးခံထားပါ 
နောက်ဆုံးအဆင့် အအေးခံထားသောကြက်ဥပေါင်းလေးတွေကို မီးအေးအေးလေးနဲ့အနံ့လေးမွှေးလာသည်အထိကင်ပေးပါ ကြက်ဥကင်လေးတွေရလာပါက မိမိနှစ်သက်တဲ့အချဉ်ရည်နဲ့တွဲဖက်စားသုံးလို့ရပါပြီရှင့် 
စားကောင်းကြပါစေ❤️