10 ပတ် - ဘာသာပြန်ပါ။

ပုစွန်ကို မီးကင် (or) ပြုတ်ထားပြီး အသားတွေကို အတုံးတွေလှီးထားပါ။
ပုစွန်ငါးပိကို မီးကင်
ကြက်သွန်ဖြူ ငရုတ်သီးစိမ်းကိုမီးကင်ပြီးထောင်း။ ငါးပိပါထည့်ထောင်း
ရေအနည်းငယ်ထည့်
အချိုမှုန့်/ သကြား/ ငံပြာရည်ထည့်
သံပုရာရည်ညှစ်ထည့်
ငရုတ်သီးစိမ်းပါ ညှပ်ထည့်
ကြက်သွန်နီလှီးထည့်ပါ။
ငရုတ်ကောင်းကြိုက်ရင် ထည့်လို့ရတယ်။
ထိုင်းတွေ အတို့အမြုပ်အစုံနဲ့ တွဲစားလေ့ရှိတဲ့ ပုစွန်ငါးပိဖျော်

image