မျှစ်ဟင်း
*******
ကြက်သွန်ဖြူ/နီထောင်း၍ ဆီသတ်ပီး ပျော့လာရင်
ငရုတ်သီး အကြမ်းဖပ်ထည့်၍ ရွလာတဲ့အခါ
မျှစ်ထည့်မွှေပါ။
မကျီးရည်,ဆား,အရသာမှုန့်,သကြားနဲနဲ ထည့်မွှေပါ။
နံနံပင်,ငရုတ်သီးစိမ်းအုပ်ပီး အိုးချစားသုံးပါ။

ဒါကတော့ သက်သက်လွတ်ဟင်းပါ။

တစ်ကယ်လို့ပုစွန်ငါးပိ, ပုစွန်ခြောက်မှုန့် ထည့်လည်း
စားကောင်းပါတယ်။ See less

image