#ဆိတ်ကလီစာဆီပြန်ဟင်း

ဆိတ်ကလီဇာကို ရှာလကာရည်လေးနဲ့ဆားနဲ့ နယ်ပြီး ရေဆေးပစ်ပါ။ ကြက်သွန်ဖြူနီ ကို ငရုတ်စိမ်းမှုန့်နဲ့ဆီသတ် ဆားထည့်ပြီးမွှေ ပြီးရင် ဆိတ်ကလီစာထည့် ဆား အချိုမှုန့် ရေထည့် အုပ်ထား။ ၂ရည်ထိ ခမ်းပြီဆိုမှ မဆလာအုပ် ပျဉ်းတော်သိမ်းကြိုက်ရင်လည်းထည့် အဆီပြန်ဆိုစားလို့ရပါပြီ။

image