#ပုဇွန်ခြောက်ငရံ့ခြောက်ငပိဆီကြော် တဒယ် ။


ပုဇွန်ခြောက်က နှစ်ဆယ်သား ။ ငရံ့ခြောက်တကောင်က ဖုတ်လိုက်တာ တအားကြွတ် နေလို့ မစားတော့ပဲ ပြန်ထောင်း ။ငရုပ်ကြမ်းခွဲ၁၅ကျပ်သား ကြက်သွန်ဖြူ တဆယ်သား အနီအစိတ်သား ရောပြီး ။ဆီသတ် ဆီများများလေး ။ငပိစိမ်းစား အနံ့ အဲဒီထဲ မကြိုက်လို့ ငံပြာရည်ပဲထည့် ။ငါးမှုန့်သုံး ။ဆီများများထဲမှာ မကျည်းနှစ် ကွမ်းသီး ငါးလုံးစာ ပျစ်ပျစ်လေးဖျော်ထည့် ။ ဆူ လာရင် ငပိကြော်တွေလောင်းထည့် ။စိုစို နှစ်နှစ်လေး ။ပြနပြီး သမ မကျည်းနှစ် ရေ ခြောက်လာပြီး ဆီ နဲ့ အိ ပြီးကျန်ခဲ့ အောင် ကြော်ထားသည် ။

image