5 ရက် - ဘာသာပြန်ပါ။

ငါးသလဲထိုးအိုးကပ်ဟင်းလေးနဲ့ ဝိုက်မယ်ကွာ

ချက်နည်းကလည်းမခက်ပါဘူး
ငါးကိုရေဆေး ဆားနနွင်းနယ်ထားပါ
ကြက်သွန်ဖြူနီဂျင်းကြိတ်ထားတာဆီသတ်ပါ
ရေခမ်းရင် နနွင်းငြုပ်သီးအရောင်တင်အနည်းငယ်ထည့်မွှေပါ
ငံပြာရည်နည်းနည်းထည့်ပါ
ခရမ်းချဥ်သီးကြိတ်ထားတာထည့်ပါ
ရေခမ်းရင် ငါးထည့်မွှေပါ
မီးနည်းနည်းနဲ့တည်ထားပါ ရေခမ်းရင်ရေနည်းထည့်ပါ
ငြုပ်သီးပင်စိမ်းလေးထည့်ပြီးမီးနည်းနည်းနဲ့ရေခမ်းတဲ့အထိတည်ပါ

image