ခရမ်းသီးနှပ် ချက်နည်း😋😋
ခရမ်းသီးနှပ်ဆိုရင်အနှစ်လေးများများနဲ့ဆီပြန်နေမှ ခရမ်းသီးကိုနူးနေမှကြိုက်တယ်
ရေတွေနဲ့ကျန်နေရင်လုံးဝမကြိုက်ဘူး
ခရမ်းသီးကိုကိုယ်ကြိုက်သလိုလှီးပြီးဆားထည့်ထားတဲ့ရေထဲလှီးထည့်ပါ
ဆယ်မိနစ်လောက်နေရင်ရေဆေးချပြီးချက်မဲ့အိုးထဲထည့်ပါ
ကြက်သွန်နီ ကြီးကြီးလေးလုံးလောက်ကိုခပ်သေးသေးလေးတွေလှီးပါတယ်
လုံးချက်လေးချက်မှာဆိုတော့လှီးပြီးပဲထည့်ပါတယ်
ထောင်းလိုက်ရင်စိမ်းဆော်နံသလိုပါပဲ
ပြီးရင်ကြက်သွန်ဖြူနဲ့ပုဇွန်ခြောက်ငပိနည်းနည်း
အရောင်တင်မုန့် ကိုရောပြီးထောင်းပါ
ပြီးရင်ချက်မဲ့အိုးထဲရောထည့် နနွင်းလေးထည့်
အရသညအတွက်ကြက်သားမုန့်ဆား.ထည့်ပါ
ဆီကိုတော့နည်းနည်းပိုကဲထည့်ပါ.
ပြီးရင်အရသာတွေဝင်သွားအောင်နယ်ပေးပြီးဆုံဆေးရေလေးနည်းနည်းထည့်ပြီးအဖုံးလေးအုပ်ပြီးတည်ထားပါ
ရေကိုတခါတည်းအများကြီးမထည့်ပါဘူး
မီးနည်းနည်းနဲ့ပဲတည်ပါတယ်
ငရုပ်သီးစိမ်းနံ့ပျောက်လောက်မှအဖုံးလေးဖွင့်ပြီးအပေါ်အောက်လေးလှန်ပေးပါ
အဲ့လိုတည်နေရင်း နဲ့ခရမ်းသီးးမနူးသေးရင်ရေလေးနည်းနည်းထပ်ထည့်ပြီးဆီပြန်အောင်တည်ပါ
နောက်ဆုံးအရသာလေးမြည်းပြီးနံနံပင်လေးအုပ်ပြီးရပါပြီ
