ငါးငပိချက် ချက်နည်း
ငါးကြင်း(ကိုယ်အဆင်ပြေတဲ့ငါးသုံးလို့ရပါတယ်)
အလယ်သားလက်တဝါးစာလောက်ကို
စပလင်ငံပြာရည်လေးနဲ့ပြုတ်ပြီးအရိုးနွင်ထားပါ
ငရုပ်သီးစိမ်းကိုယ်အစပ်စားနိုင်သလောက်ထောင်းပါကြက်သွန်ဖြူနီတဥစီလောက်ထည့်ထောင်းပါ
ငပိရည်ကျိုပြီးအရိုးတွေစစ်ထုပ်ထားပါ
ဒယ်အိုးထဲဆီအနည်းငယ်ထည့်ပြီးနနွင်းလေးထည့်ပါပြီးရင်ထောင်းထားတဲ့ငရုပ်သီးကြက်သွန်တွေထည့်ဆီသတ်ပါ
ဆီသတ်တာစိမ်းနံပျောက်ပြီးမွှေးလာရင်အရိုးနွင်ထားတဲ့ငါးအသားလေးတွေထည့်လုံးပါ
ငါးအနံ့လေးမွှေးလာရင်ငပိဇွန်းကြီးနဲ့တဇွန်းစာလောက်ထည့်ပါကိုယ်လိုချင်တဲ့ရေအပျစ်အကျဲကိုကြည့်ပြီးရေကိုလည်းထည့်ပါ
ငပိများများနဲ့စားချင်ရင်ရေကိုလျော့ထည့်ပြီးငပိရည်များများထည့်ပါ
ပြီးရင်အရသာမုန့်လေးထည့်ပြီးအရသာအပေါ့အငန်ကိုယ်စိတ်ကြိုက်မြည်းပြီးနံနံပင်လေးအုပ်ပြီးငါးငပိချက်လေးရပါပြီ
