#ကြက်သား ကို ဒီလို ချဥ်ချဥ်စပ်စပ်လေး နဲ့ စားကောင်းအောင် ချက်နည်း😋😋
ကြက်သားချဥ်စပ်ချက်ဖို့လိုတာလေးတွေက
ကြက်အသားချည်းသေးသေးတုံးရန်
ကြက်သွန်နီ
ဖြူ
ဂျင်း
ငရုတ်အရောင်တင်မှုန့်
ငရုတ်လေးစိပ်ကွဲ
ခရမ်းချဥ်သီး
ဆား
အချိုမှုန့်
ပဲငံပြာရည်အနောက်
ပဲငံပြာရည်အကြည်
ငံပြာရည်
သကြား
ဗင်နီကာ
ရှမိးနံနံ
တို့ လိုပါမယ်
#ပြုလုပ်နည်း
ကြက်ရင်ပုံကို အသားလွှာပြီး သေးသေးတုံးပါ
ဆား၊ အချိုမှုန့် ပဲငံပြာရည်အနောက် အကြည်
ငံပြာရည်တို့နဲနယ်ထားပါ
ဂျင်း ကြက်သွန်နီဖြူကို ထောင်းထားပါ
ဆီအိုးတည် ဆီဆူရင် ထောင်းထားတဲ့ကြက်သွန်ထညိ့ပါ
ကြက်သွန်နွမ်းရင် ငရုတ်သီးအရောင်တင်မှုန်နဲ့ ငရုတ်သီးလေးစိပ်ကွဲထည့်ပြီး ဆီသတ်ပါ
ပြီးရင် ကြက်သားထည့်လုံးပါ
ကြက်သားလုံးရေခမ်းရင် ဗင်နီကာနဲ့သကြားနဲနဲထည့်ပါ ရေထည့်ပြီး အသားနူးအောင်တည်ပါ
အသားနူးရင် ခရမ်းချဥ်သီး အစိပ်လေးတွေတုံးပြီးထည့်ပါ
ဆီပြန်ရင် ရှမ်းနံနံအူပ်ပါ
ဒါဆို ကြက်သားချဥ်စပ်လေးရပါပြီ
ကြက်သားချဥ်စပ်က ချဥ်ရမယ် စပ်ရပါမယ်
ဒါကြောင့် အဲ့နှစ်ခု အရသာပေါ်အောင်ချက်မှ စားကောင်းပါမယ်နော်
.မှတ်ချက် ကြက်သားအစား ဝက်သားကိုလည်း ဒီနည်းအတိုင်း ချက်စားနိုင်ပါတယ်
