စားသောက်ဆိုင်တွေမှာ သွားစားစရာမလိုတဲ့
ပင်လယ်စာ တုန်ယမ်းချက်နည်း
ရေနွေအိုးတည်ပါ ဆူလာရင် ပဒဲကော ၊ စပါးလင် ၊ ကြက်သွန်နီအသေး ၊ ရှောက်ဘီလူးရွက် ၊ ငရုတ်သီးစိမ်း နဲ့မှိုထည့်ပေးပါ
အရသာတွေက ငံပြာရည် ၊ တုန်ယမ်းအနှစ် ထည့်ပါ ပြီးရင်စားချင်တဲ့ ပင်လယ်စာတွေထည့်ပါ ပင်လယ်စာတွေကျက်ခါနီးရင်တော့ အုန်းနိူ့ထည့်ပေးပါ
ဆူလာတဲ့အခါ အနံ့မွှေမွှေးလေးစားချင်တော့ ရှမ်းနံနံ အုပ်ပေးလိုက်ပါ ဒါဆိုရင် စားလို့ရပါပြီ

image