ငါးငံပြာရည် ကြက်သား ပြုတ်နည်း...... ။
လုပ်ရတာ လွယ်ကူပြီး ကြက်ပြုတ်ရည်ထဲ ကွေ့တီယိုစင်းထည့်စားရင်တောင် အရသာအရမ်းရှိတယ်......။ 😋
လုပ်နည်းကတော့........
အိုးထဲမှာ ရေထည့်ပြီး ပဲငံပြာရည်အနောက် ထည့်ပါ။ ကြက်သွန်ဖြူ ၅-၆ မြွှာလောက် ထောင်းထည့်ပါ။
နံနံပင်အမြစ်ကို ထည့်ပါ။
ခရုဆီထည့်ပါ။
ငါးငံပြာရည်အစစ် ၃ ဇွန်းထည့်ပါ။
အရသာမှုန့် (အချိုမှုန့်) နည်းနည်းထည့်ပါ။
သကြား ၃ ဇွန်းထည့်ပါ။
ပြီးရင် ရေဆူလာတဲ့အထိ စောင့်ပြီး ဆေးထားတဲ့ ကြက်သားကို ထည့်ပြုတ်ပါ။ လိုသလို အရသာမြည်းကြည့်ပြီး ကြက်သားနူးတဲ့အထိ စောင့်ပါ။ ဒါဆို စားကောင်းတဲ့ ကြက်သား ငါးငံပြာရည်ပြုတ် ရပါပြီး........။
ကြက်ပြုတ်နှင့်တွဲစားရန် အချဥ်ရည်ကို သီးသန့်လုပ်ပြီး ပြင်ဆင်နိုင်ပါတယ်နော်.......။😍
အဆင်ပြေကြပါစေ.......။

image