#ငါးဇင်ရိုင်းဥလေးတွေနဲ့ရလို့
အချဉ်ဆီပြန်လေးချက်တယ်
ငါးဇင်ရိုင်းကိုအညှိပျောက်အောင်
ဆားနဲ့မကျီးသီးနဲ့နယ်ဆေး
ရေစင်စင်ဆေးပြီးမှအာဖဲ့အူထုတ်
အချိူအငံအရသာနယ်ပြီးနှပ်ထား
ငရုပ်သီးကို ကြက်သွန်ဖြူနီဂျင်းနဲ့ထောင်းပြီးဆီသတ်ပါ
ငရုပ်သီးအရောင်ညိုလာမှ
ငါးထဲ့ပြီးဆီသတ်ပါ
နှစ်ရေလောက်ချက်ပါ
ဆီပြန်လာမှမကျီးနှစ်ထဲ့ပြီး ရှမ်းနံနံအုပ်ပါ
ငါးဇင်ရိုင်းအချဉ်ဆီပြန်ဟင်းရပါပြီ
