ငါးသလောက်ကိုဆီမထည့်ပဲ ရခိုင်အရည်ဆမ်းအာပူချက်လေးပါ
ငါးသလောက်ကိုသန့်စင်ပြီးအိုးထဲထည့်ပါ
မျှင်ငပိ၊ဆား၊အချိုမှုန့်၊ဆနွင်း၊မကျဉ်းသီး၊ငရုပ်သီးစိမ်းထောင်းပြီးထည့်၊ရေထည့်ပြီး အိုးဆူလာတဲ့အထိထားပေးပါ။အိုးဆူလာပြီးဆိုမှ အဖုံးဖွင့်ပေးပါ။အရည်နည်းနည်းကျသွားပြီးဆိုရင်အပေါ့အငံ၊အချဉ်အရသာလေးမြည်းပါ။အပေါ့အငံလိုသလိုထည့်ပြီး အဆင်ပြေပြီဆိုရင် အိုးချခါနီး ၁ မိနစ်အလို အာပူရွက်လေးရေးဆေးပြီးထည့်လိုက်ပါ။အနံ့အရသာနဲ့ပြီးပြည့်စုံတဲ့ဟင်းတစ်ခွက်အသေအချာပါပဲဗျ။အပူရွက်ထည့်ချက်တာဟာအညှီနံ့လုံးဝမနံပဲ စားချင်စိတ်ကိုလဲလုံးဝဖြစ်စေပါတယ်ဗျ
