18 ပတ် - ဘာသာပြန်ပါ။

သင်္ဘောသီး ဝက်သားကျန်ရောချက်

သင်္ဘောသီးကိုအခွံခွာ ရေဆေးပြီး
အထဲကအစေ့နဲ့ အဖတ်ကလေးတွေကို
ခြစ်ထုတ်ပါ
အတုံးခပ်ကြီးကြီးလေးတွေ လှီးပါ
(အသားလှီးဓားရဲ့လက်ကိုင်အောင်ဘက်က
အသွားနဲ့ထိုးပြီးဖဲ့ပါတယ်)

ငရုတ်အစိမ်းမူန့်အနည်းငယ် ငပိအနေတော်လေး
ဆား ဟင်းခပ်မူန့် ဆနွင်းမူန့် ဆီအနည်းငယ်
ရေခပ်များများလေးနဲ့ သင်္ဘောသီးနူးအိအောင်
ချက်ပေးပါ မွှေးပေးပါ
နူးအိရင် ကျန်နေတဲ့ဝက်သားအိုးထဲကိုလှယ်ပါ
အသာအယာတစ်ချက်မွှေပါ
ရှမ်းနံနံအုပ်ပြီး မီးအေးအေးနဲ့နှပ်ပါ
ရပါပြီရှင့်

image