ပုစွန်ထုပ်ဆီပြန်ဟင်း

ပုစွန်ဆတ်ထုပ်ကို သန့်စင်ပြီး အမြီးလေးတွေချန်ထားပါ။ပြီးရင် ဆား၊အရသာမှုန့်၊ဆနွင်း၊ငံပြာရည်တိုနဲ့နယ်ထားပါ။ကြက်သွန်ဖြူ၊နီ၊ဂျင်းကို ထောင်းထားပါ။ဆီအိုးတည်ပြီး ဆီဆူရင် ထောင်းထားတဲ့ကြက်သွန်ထည့်ပါ။ဆနွင်းမှုန့်နဲနဲထည့်ပါ။အရောင်တင်မှုန့်ကို ပါလေဟန်လေးသာထည့်ပါ။ကြက်သွန်နွမ်းရင် ပုစွန်တွေထည့်ပါ။
ခဏနေမှ တဖက်တချက်လှန်ပေးပါ။ပုစွန်တင်းလာမှ ရေနဲနဲထည့်ပါ။ဆီပြန်ရင် ရပါပြီနော်။ပုစွန်ချက်ရင် အရောင်တင်မှုန့်တွေ အများကြီးမထည့်ရပါ။ပြီးရင် အကြာကြီးမချက်ရပါ။ကြာသွားရင် မာပြီး စားမကောင်းပါ

image