---------- 
ဝက်နံရိုးကိုရေဆေးပြီ 
သကြား ငံပြာရည် ပဲငံပြာရည် ခရုဆီ 
အရသာဆော့ အချိုမှုန့် ငရုတ်ကောင်းမှုန်ထည် 
ပြီး ၃မိနစ်ခန်နယ်ပေးပါ 
ပြီရင် ဆီပူပူထည့်ပြီး၂ 
 မီလျော့ပါ ၁၀မိနစ်လောက်ကျော်ပေးပါ 
မီပြင်းရင်တူးပါမယ် 
မြန်မြန်ဆယ်ရင်အရိုးထဲကသွေးတွေထွက်ပါမယ် 
အာ့ကြောင်မီးအေးအေးနဲ အချိန်ယူကြော်ပါတယ် 
အရိုးထဲကသွေတွေပါကျက်အောင်ပါ 
ဝက်နံရိုးကြော်စားလို့ရပါပြီ 
#ewh 
Crd _to_owner_with_respectcrd