ငရုတ်ပွ အစာသွပ်ကြော်နည်း
အရငါဆုံးငရုတ်ပွရှည်တွေကို ခွဲပြီးအစေ့ထုတ်ပေးထားပါ
စားချင်းတဲ့အသားတွေကိုနူတ်နူတ်စင်းပါ
ကြက်သွန်နီ ကိုနူတ်နူတ်စင်းထည့်ပါ ကြက်သွန်မြိတ်ပါ နဲ့ပါ ရောမွှေပါ
အရသာအနေနဲ့ ဆား ၊ သကြား ၊ ကြက်သားမှုန့် နယ်ပါ
ပြီးသွားရင် ခုနခွဲထားတဲ့ငရုတ်ပွရှည်တွေထဲကိုထည့်ပါ
ပန်းကန်လုံးထဲကို ကြက်ဥနဲ့ကော်မှုန့်ရောပြီး ထည့်မွှေပါ
ငရုတ်ပွတွေကို ကော်မှုန့်ဖြူးပေးပါ
ပြီးသွားရင်ဖျောထားတဲ့ ကော်ရည်နဲ့ကပ်ပြီး ဆီပူပူထဲထည့်ကြော်ပါ
အညိုရောင်လေးတွေဖြစ်လာရင်ရပါပြီ

image
image
image
image
image