13 ပတ် - ဘာသာပြန်ပါ။

ဝက်သားနီချက်နည်း သိချင်သူများအတွက် ချက်နည်း လေးတင်ပေးလိုက်ပါတယ်။
ဝက်သားကို အတုံးကြီးကြီးတုံးပါ။ရေဆေးပြီး ဆား၊ အရသာမှုန့်၊ပဲငံပြာရည်အကြည်၊အနောက်(ကြာညို့)
တရုတ်မဆလာတို့နဲ့နယ်ပြီး နှပ်ထားပါ။ကြက်သွန်နီ၊ဖြူ ဂျင်းတို့ကိုထောင်းထားပါ။ ဆီအိုးတည်။ဆီဆူရင်
သကြား
၃ဇွန်းလောက်(လက်ဖက်ရည်ဇွန်း)လောက်ထည့်ပါ။ သကြားညိုအောင်လှော်ပြီးရင် ဝက်သားထည့်လုံးပါ။
ပြီးမှ ထောင်းထားတာထည့်ပါ။အရောင်တင်မှုန့်လေးကို
ပါလေဟန်လေးထည့်ပါ။(များသွားရင် မကောင်းပါ) လုံးရေကုန်မှ ရေထပ်ထည့်ပြီး နူးအောင်ချက်ပါ။ နူးခါနီးကျမှ ကြက်သွန်နီကို အလုံးလိုက်ထည့်ပြီး ဆီပြန်ချ
IL
ပါ။ချိုချဉ်အရသာကြိုက်ရင် မန်ကျည်းရေနဲနဲလေး ထည့်လို့ရပါတယ်။
#မိုး အိမ်ချက်ဟင်းလျာများ
Credit moe moe htun

image