Julienne Potato (#အာလူးမျှင်ကြော်)
အာလူးမျှင်ကြော်ကတော့ ကြွပ်ကြွပ်ရွရွလေးဖြစ်
တာမို့ စားလို့ အရမ်းကောင်းပါတယ်။ ကြော်ပြီး
လျှင်
အိတ်ကလေးတွေနှင့် ပိတ်ပြီး သိမ်းလို့ရတဲ့ ခံတွင်း
မြိန်စာလည်း ဖြစ်ပါတယ်။
ပါဝင်ပစ္စည်းများ
အာလူး ၃ လုံး
ပျဉ်းတော်သိမ် - အနည်းငယ်
နနွင်းမှုန့် – လက်ဖက်ရည်ဇွန်း ၁ ဇွန်း
အနည်းငယ်
ငရုတ်ကောင်းမှုန့် - သင့်တော်ရုံ
ကား
-
ပြုလုပ်နည်း
၁။ အာလူးကို အခွံနွှာပြီး အမျှင်လေးများဖြစ်
အောင် လှီးပါ။
၂။ ဆား၊ ငရုတ်ကောင်းမှုန့်နှင့် နနွင်းမှုန့်တို့ကို ထည့်
နယ်ပြီး ဆီထဲ နှစ်ကြော်ပါ။ ကြွပ်ရွခါနီးလျှင် ပျဉ်း
တော်သိမ်ရွက်ကိုပါ ရောပြီး ကြော်ပါ။ အရောင်
လေးတွေလှပြီး ကြွပ်လျှင် ရပါပြီ။
