ကန်စွန်းရွက်ကို
ပုစွန်နဲ့ကင်းမွန် ချဉ်စပ်လေး ရောကြော်ထားတာပါ

ကင်းမွန်
ပုစွန်
ကန်စွန်းရွက်
ခရမ်းချဉ်သီး
ပြုတ်သီးတို့ကို အဆင်သင့်ပြင်ထား

ကြော်မယ့်အိုးထဲ ဆီနည်းနည်းပဲထည့်
ကြက်ဖြူထည့် ဆီသတ်
မွေးပီဆို ခရမ်းချဉ်သီးထည့်
ကင်းမွန်ထည့် ပုစွန်ထည့်
အရာသာထည့်
မွှေပေး..ခဏနေ ကန်စွန်းရွက်ထည့်
ငြုပ်သီးထည့်..မီးပိတ်..ရပါပီ 😊😊😊

Credit Muya Soe Myint

image