မုန့်လာဥအော်ကွေ့ကြည် လုပ်နည်း”
မုန်လာဥဖြူ၂လုံးကို ၁၅မိနစ်ပြုတ်ပြီး Blenderထဲမှာ ပုံထဲကပါဝင်ပစ္စည်းတွေနဲ့အချိုးအစားအတိုင်း ထည့်ကြိတ်ပါ ။ အရမ်းပျစ်နေရင် ရေနဲနဲစီထည့်ပြီးကြိတ်ပေးပါ ။ ( ပုံတပုံချင်းစီမှာ စာတွေရေးထားပေးပါတယ် )
မပျစ်မကျဲအနေတော်လောက်ဆိုရင် ဆီသုတ်ထားတဲ့ပေါင်းခံခွက်ထဲထည့်ပြီး မိနစ်၅၀ခန့်ပေါင်းပါ ။
အအေးခံပြီးရင် ပေါင်းခံခွက်ကနေထုတ်ပြီး အဆင်ပြေတဲ့ပုံစံလှီးကာကြော်လို့ရပါပြီ ။ ( ချက်ချင်းမစားချင်သေးရင် ရေခဲသေတ္တာထဲခွက်အတိုင်း သိမ်းထားလို့ရပါတယ် )
Blenderမရိှသူများက မုန်လာဥဖြူကိုပြုတ်ပြီးဆုံထဲထည့်ထောင်းလို့ရသလို ၊
အမျှင်လေးတွေခြစ်ပြီးပြုတ်ပြီးမှ...
ပါဝင်ပစ္စည်းများရောစပ်ပြီး ပေါင်းခံလို့လည်းရပါတယ်ခင်ဗျာ ။
အော်ကွေ့ကြည်ကို အချဥ်ရည်နဲ့တို့စားလို့ရသလို ခပ်သေးသေးညှပ်ပြီး သခွားသီးတို့ ဆလတ်ရွက်တို့နဲ့ အချဥ်ရည်ဆမ်းပြီးသုပ်စားလို့လည်းရပါတယ်

imageimage
+8