ခရမ်းသီးမီးဖုတ်သုတ်
ဆောင်းရာသီဆို ခရမ်းသီးအလုံးကြီးကြီးတွေကို မီးဖုတ်ပြီး သုတ်စားကြတယ်နော်။
မီးဖုတ်ပြီးသား ခရမ်းသီးလေးတွေကို အခွံလေးတွေဖယ်ပါမယ်။
ကြက်သွန်နီ ပါပါး၊ ငရုတ်သီးစိမ်းပါးပါး ၊ နံနံပင်ပါးပါးလေးလှီးထည့်ပါဗျ။
ဆား၊ အရသာမှုန့်ထည့်ပါ။
(သံပရာရည်နဲ့ဆီ ) လိုအပ်သူ၊ ကြိုက်တဲ့သူအနည်းငယ် ထည့်ပေးပါ။
အားလုံးထည့်ပြီးရင် သေချာလေးနယ်ပေးပါဗျ။
ဒါဆိုရင်တော့ လတ်လတ်ဆပ်ဆပ်နဲ့မွှေးပြီး အရသာရှီလှတဲ့ ခရမ်းသီး မီးဖုတ်သုတ်လေး ရပါပြီဗျ။
တကယ်ကို အနံ့လေးမွှေးပြီး အတော်စားကောင်းပါတယ်။
လုပ်စားကြည့်ပါဦးနော်။
#မြိန်မြိန်

