26 ပတ် - ဘာသာပြန်ပါ။

သုံးထပ်သားအကြွပ်ကြော်

သုံးထပ်သားကို ရေဆေးပြီး ကြော်တဲ့အခါ ဆီမပေါက်စေရန် ၁၅ မိနစ်ခန့် ရေစစ်ထားပါ ။ ထို့နောက်
သုံးထပ်သားကို ပါးပါးလှီးပြီး ဆား ဆနွင်း အချိုမှုန့်နယ်ကာ
အချိန်တစ်နာရီခန့် နှပ်ပြီး ဆီပူပူထဲထည့်ကြော်ပါ လိုချင်တဲ့ အကြွပ်အနေထားရရင် ရပါပြီ သုံးထပ်သား ကြော်ရင်း သူ့ဆီနဲ့သူထွက်လာတာမို့ ဆီနည်းနည်းသာထည့်ပါရန် ။

image