ကင်းမွန်အချိုချက်🦑
===========

ကင်းမွန်ကိုသန့်စင်ပါ။ အညှီနံ့ပျောက်အောင် သံပုရာရည်များများညှစ်ပြီး နယ်ပေးပါ။ ပြီးရင်ရေပြန်ဆေးချပြီး ရေစစ်ထားပါ။ ကြက်သွန်ဖြူနီထောင်းထားပါ။ ဆီထည့်ပါ။ ဆီဆူရင်ကြက်သွန်ဖြူနီထည့်ဆီသပ်။ ခရုဆီ ပဲငံပြာရည် ငရုတ်ကောင်း သကြား ဆား အချိုမှုန့် ထည့်ပြီးမွှေပေးပါ။ အနံ့မွှေးပြီဆို ကင်းမွန် ထည့်ပါ။ ( ရေမစစ်ထားခဲ့ရင် ရေဗလပွနဲ့ အကြာကြီးတည်ရပါလိမ့်မယ်။ ပြည်ကြီးငါး ပုဇွန် ကင်းမွန်တို့ ဆိုတာ ၅မိနစ်လောက်တည်ရင်ကိုစားလို့ရနေတဲ့ အသားတစ်မျိုးပါနော် ) ထွက်လာတဲ့အချိုရည်တွေခမ်းရင် ကင်းမွန်အချိုချက်ဟင်းလေးရပါပြီ။

image