23 ပတ် - ဘာသာပြန်ပါ။

- မုန့်တီသုပ် အနစ် ချက်နည်း -

ပုဇွန် ငရုပ်သီးငပိချက်နဲ့ မုန့်ဖက်သုပ် အနစ်
စပ်တာ မီးပွင့်သွားတယ် 🫨🙂‍↔️🤯🙉🥱🥵

- ချက်နည်း -

ချက်နည်းက ပုဇွန်ကို လှော်ပြီး အဲဒီအိုးထဲ ဆီ ဖင်ကပ်လေး ထည့် ကြက်သွန်နီ ဖြူ ကြမ်းကြမ်းလေး စင်းထည့် နဲနဲ့ မွှေ
👉မွှေးတဲ့အထိ ဆီမသပ် နဲ့နော် ထည့်မွေရုံလေး
ပဲ ငပိကို အရည်ဖျော်ပြီးထည့် ငရုပ်သီး ပြုတ်ပြီး
ချေထားတာထည့် ဆား အချိုမှုန့်ထည့်
ငါး အသားလေး တစ်ခုခု ကို ချေထည့် ( မထည့်
လဲရ)
ဆူပွတ်နေစဉ် နန္နင်း အနည်းငယ်ထည့် ok ပါပြီ။

image